Home

VESTI

Matthew Hoag (SLO), The Code, SU

No Comments Najave

Lovable Fairy TaleMatthew Hoag, slovenački rising star, doživeo je svoje prvo klupsko iskustvo još sa svojih 12 godina, odmah je razumeo i zaljubio se u ideju širenja positivne energije i ljubavi među ljudima – putem muzike.

 

Njegova strast za toplim tech-house zvukom povela ga je na putovanje oko sveta na kome je nastupao u zemljama kao što su Brazil (Experience Festival), Peru, Mexico, Kolumbija, Srbija (Exit Festival), Grčka, Austrija, Nemačka…

 

… Belgija (I Love Techno) Luxemburg, USA (WMC), UK, Francuska, Poljska, Češka, Hrvatska, Italija, Makedonija i naravno Ibica – njegovo najomiljenije mesto, gde je neko vreme i živeo.

 

Poslednje dve godine Matthew je proveo putujući sa Umekom kao njegov tour manager i warm up DJ i kako sam kaže, na tom putovanju je naučio mnoge bitne stvari. Sada se vratio u studio, odlučan da se posveti svojoj muzici, kako produkciji tako i DJingu.

 

Njegova poruka je: “Ne želim da budem broj 1 DJ na svetu, čak ne želim da budem ni broj 1 DJ u Sloveniji, sve što želim je, da mojom muzikom delim pozitivan vibe i ljudi će sami odlučiti da li žele da mi se pridruže”.

 

 

 

Lovable Fairy Tale
Lovable Fairy Tale

 

ulaz:
do 00h……..300 rsd
od 00h……..400 rsd

informacije i rezervacije:
062/533-858
info@thecode.rs
www.thecode.rs