Home

VESTI

Matt Nash u Barutani!

No Comments Najave

Matt Nash u Barutani!DJ i producent Matt Nash izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na Dance Box događaju po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.
 
Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su “Armada Music”, “Axtone”, “Revealed Recordings”, “Size Records” i “Spinnin' Records”, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

   

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa na ovim prostorima, publici koja bude prisustvovala spektaklu doneće potpuno originalan zvuk.

Na Dance Box-u podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu – Galoski, potpisnik izdanja za “Protocol Recordings”, “Flamingo Recordings”, “Universal Music Sweden”, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrix-a i Hardwell-a!

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

 

 

 Matt Nash u Barutani!

Matt Nash u Barutani!

 

 

Sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima.

Takođe, za sve vas koji dolazite sa ekipom, za regularne karte aktuelna je AKCIJA 3 + 1 GRATIS! Količine su ograničene!

www.bitly.com/DanceBoxTicketsEventim
www.bitly.com/DanceBoxTicketsGIGSTIX
www.bit.ly/DanceBoxMattNashBarutana09-09-17

www.madnessfactory.org
www.facebook.com/madnessfactory.org
www.facebook.com/bgvandalism