Home

VESTI

Martian Arts prvi put u Srbiji!

No Comments Najave

Martian Arts prvi put u Srbiji!Chaotic Beats, u saradnji sa Liquid&Solid i WickedForest organizacijama, imaće čast da u okviru mini turneje, po prvi put u Srbiji ugosti projekat Martian Arts.

 

Iza ovog projekta stoji ime Meintanisa Nektariosa, koji nam dolazi iz prestonice Grčke – Atine. I pored velike konkurencije i ekspanzije psychedelic zvuka, Meintanis je postao prepoznatljiv po tome što je uspeo da stvori svoj lični pečat i da na najbolji mogući način osveži i preporodi kompletnu psychedelic scenu.
 

Dokaz da ima predispozicije da bude jedan od najatraktivnijih live act artista, govori i činjenica da će ove godine svoju muziku predstaviti na OZORA Festivalu, kao i na još nekoliko zapaženih festivala tokom letnje sezone. Njegovu muziku možemo okarakterisati kao povratak korenima i izvornom psychedelic zvuku sa novim pristupom i novom produkcijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Martian Arts je svakako ime koje ce biti upamćeno od strane mnogih ljubitelja ovog pravca, jer o kvalitetu koji poseduje govori i podatak da ga u svojim setovima vrte imena poput Tristana, Lucasa, Shane Gobija, Boom Shankara i mnogih drugih…Ne propustite priliku da čujete nešto što će vam sigurno ostati snažno urezano u sećanje i čiju muziku ćete slusati dosta u periodu koji nam predstoji. Priliku za to u Srbiji imaćete čak dva puta, s obzirom da će 21. februara nastupati u klubu Soda u Kragujevcu, a 22. februara u klubu Sioux u Beogradu. CU on the dancefloor!

 

 

 Martian Arts prvi put u Srbiji!

Martian Arts prvi put u Srbiji!

 

 

MARTIAN ARTS
Prvi kontakt sa psihodeličnim transom Nektarios Meidanis imao je davne 1994. godine i to je bila ljubav na prvo slušanje. 2000. godine seli se u Veliku Britaniju gde je studirao audio inžinjering, a 3 godine kasnije diplomira kao odličan student. Prvo izdanje beleži 2003. pod imenom "Unison", a nekoliko godina kasnije kao jedan od članova projekta "Disco Hooligans" skreće pažnju na sebe uspešnim izdanjima za Neurobiotic, Ektoplazm i Harmonia rec. 2011. godine pokreće solo projekat "Martian Arts" i već sa prvim izdanjima pomera granice svojim školovanim pristupom produkciji i jedinstvenim stilom kojim povezuje prošlost i sadašnjost. To mu je omogućilo da za kratko vreme ostvari saradnju sa legendama kao što su "Manmademan" i "Eat Static". Njegove produkcijske veštine možete čuti i u projektu "Ohmnidrive" u kome saradjuje sa još jednim poznatim grčkim producentom "Audioform", kao i u saradnjama sa projektima "Black Noise" i "JP". Nektariosova izdanja možete naći u katalozima poznatih izdavačkih kuća kao što su Etnicanet, Neurobiotic, Mutagen, Goa Productions, Blue Hour Sounds, Phantasm, Hyperflow, Fabric LIVE itd.

www.facebook.com/martianarts303
www.soundcloud.com/martianarts

PODRŠKA:
Miloš / Chaotic Beats
Tzobree / Chaotic Beats
Sale / Liquid&Solid

Powered by Mushroom Sound
www.facebook.com/pages/Mushroom-sound/157701201048314

Links:
www.facebook.com/chaoticbeats
www.facebook.com/wickedforest
www.chaoticbeats.wordpress.com/
www.wickedforest.wordpress.com/
www.youtube.com/chaoticbeatsorg
www.youtube.com/wickedforestorg

22/02/2014 / Klub Sioux / Beograd
Chaotic Beats, WickedForest & Liquid&Solid predstavljaju:
MARTIAN ARTS (PHANTASM RECORDS) LIVE / GREECE
(Prvi put u Srbiji!)