Home

VESTI

Marko Nastić Exclusive 7h DJ set @ The Tube

No Comments Najave

Marko Nastić Exclusive 7h DJ set @ The TubePetak je zakazan za drugi po redu sedmočasovni DJ set Marka Nastića. Pre samo mesec dana Marko je, kao što je i bilo očekivano, oduvao publiku sa svojom energijom i muzičkom vožnjom miksajući sjajne numere na gramofonima.

  

Kao što već mnogi redovni posetioci Tjuba znaju, Nastićeve žurke uvek prepune su klub, te u slučaju da niste bili, ovaj dogadjaj nemojte propustiti. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 400 dinara tokom cele noći.
 

Marko Nastić – jedan od najcenjenijih DJ-eva na Balkanu, rodjen i odrastao u Beogradu. Kao vrlo mlad počeo je da miksuje u dobro poznatom klubu Industrija ’90-ih godina, gde postaje i rezident. Tu upoznaje i Dejana Milićevića gde sa njim počinje projekat “Teenage techno punks“. Nastupao je sa svim većim imenima tehno scene i gostovao u gotovo svim evropskim gradovima. Prvu turneju van Evrope imao je u Brazilu 2002. godine. U medjuvremenu je pokrenuo izdavačku kuću "Recon Warriors" za koju osim njega, izdaju i slovenački DJ-evi Umek, Valentino Kanzjani, Milićević, Leon i Kobaja. Dugi niz godina nastupa u klubu The Tube i sa njim održava dobru saradnju.

 

 

 Marko Nastić Exclusive 7h DJ set @ The Tube

Marko Nastić Exclusive 7h DJ set @ The Tube