Home

VESTI

Mark EG (Leeds, UK) | Edit:Tehno

No Comments Najave

Mark EG (Leeds, UK) | Edit:TehnoMark EG je mnogima sigurno već poznato ime. U pitanju je dj koji je zadobio veliku popularnost u širim krugovima pratilaca elektronske muzicke i klupske scene u Srbiji još od 1996. godine.  U proteklih 15 godina, redovno je nastupao u klubovima Beograda i Srbije. I to s razlogom…

Neponovljiv osećaj za komunikaciju s publikom, neuništiva energija, nezaboravan nastup – ostavljali su ljude u iščekivanju svakog njegovog narednog gostovanja.

 

Legendarne žurke u Industriji 1997-2001 godine ostale su u sećanjima stare garde klabera do te mere da se kult Mark EG-a prenosi i dan danas na mlade snage densflora. Mark EG je i dalje vrlo aktivan na UK dance sceni. Prisutan je u krugovima tehno, hard trance i hardstyle scene i nakon niza godina ostaje jedan od najtrazenijih UK DJ-eva.

'Super je kada DJ razvali masu svojom muzikom, ali Mark EG je više od toga, on prenosi pozitivne vibracije i pokretima, igrom, mimikom. Energija je te večeri bila nekako posebna; kao da su svi Tehno fanovi izašli iz svojih pećina samo da bi došli na ovaj događaj. Agresivni Tehno zvuk nemilosrdno se probijao kroz klub, ljudi su bili prilično raspoloženi za igru, a s obzirom da je posle žurke rekao da se proveo savršeno, izgleda da će se Mark EG vratiti u Beograd i brže nego što mislimo….' (Martina Andijelkovic, Beograd 2010)

Mark EG (Leeds, UK) | Edit:Tehno

 
Osim nastupima i muzikom – Mark daje svoj doprinos UK dance sceni i u pisanom obliku kao izdavač muzickog magazina CORE, čiji je urednik i vlasnik. 2005 i 2006. godine publika je imala priliku ponovo da ga čuje u Beogradu gde je nesumnjivo opravdao ime jednog od najvećih showmena na tehno sceni.

 

Ovom prilikom MARK EG će nastupiti na četvrtom EDIT:TEHNO eventu ove godine koji će se u petak 17. Avgusta održati u prostoru Bašte Sava Centra. Povratak neuništivog Mark EG-a je ono što ste čekali!

Pretprodaja ulaznica po ceni od 600RSD na svim prodajnim mestima eventim-a.Na vratima kluba na noc cena +30% online rezervacije @ http://www.eventim.rs/

 

 

17.AVGUST 2012 | KLUB BASTA SAVA CENTRA

MARK EG
Blackout Audio (Leeds, UK)

VEGIM
Take More Music (Pristina, KS)

CONCRETE DJZ
Armatura Records (Belgrade, RS)

video: DOMINATOR
Kosmoplovci (Belgrade, RS)