Home

VESTI

Marco Faraone u Barutani ovog petka!

No Comments Najave

Marco Faraone u Barutani ovog petka!Ulaskom u avgust mesec, Barutana sprema još bolji muzički program – a prvi avgustovski party spektakl nosi ime i prezime – Marco Faraone!

  

Marco je uspešan producent i DJ čija je zapaljiva energija live nastupa privukla pažnju svetske publike i donela mu veliko priznanje na globalnoj DJ sceni, a domaća publika imaće ekskluzivnu priliku da ga čuje i vidi na najlepšoj letnjoj muzičkoj pozornici ovog petka, 5. avgusta.
  

Poreklom iz Toskane, Faraone je odrastao u svetu muzike. Njegov otac je krajem 80ih bio DJ na lokalnoj radio stanici, a okružen različitim muzičkim uticajima, Marco je počeo da se bavi hiphopom, pa kasnije dramenbejsom. Marco je ubrzo postao fasciniran muzikom 90ih godina prošlog veka, a sve aktivniji rad na produkciji doveo je i do njegovog prvog izdanja „Arabia“ za Tenex Recordings, 2008. godine. Ipak, bilo je potrebno još nekoliko godina rada i slanja demo snimaka pre nego što će se Faraone probiti 2010. godine uz EP „Strange Naighbors“ za Moon Harbor.

 

Ovo je bila prekretnica u karijeri mladog producenta, a usledila su brojna izdanja – od house do techno zvuka – za etikete poput “Moon Harbour” i “On Edge Society”, ali i “Drumcode”, “Desolat”, “Sci+Tec”, “Holic Trax” i “Get Physical”. Kao DJ, Faraone je podjednako zauzet – rezident je poznatog Tenax kluba u Firenci koji je ugostio mnoga velika imena svetskog DJ-inga, kao što je Adam Beyer, Loco Dice, Ricardo Villalobos, Dixon, Ben Clock, Carl Cox, Nina Kraviz, Solomun i Chris Liebing.

 

 

 Marco Faraone u Barutani ovog petka!

Marco Faraone u Barutani ovog petka!

 

 

Kao domaća podrška Faraoneu u Barutani ovog petka nastupiće Roxa, MarkyZ i TKNO, a karte za ovu žurku koja se ne propušta možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara.