Home

VESTI

Marchelo i Filteri u Domu studenata, PA

No Comments Najave

Marchelo i Filteri u Domu studenata, PA

U subotu 16. aprila u Domu studenata u Pančevu u 21 h nastupi će Marchelo i Filter Crew.

Marko Šelić – Marčelo je najpoznatiji srpski rep muzičar. U novembru 2003. godine, izašao je njegov debi album: "De Facto" koji je postao najprodavanija ploča 2003. godine.

To je bio i prvi posleratni album koji je uključivao saradnju među novim generacijama muzičkih izvođača sa ex-Yu prostora (Edo Maajka, Elemental, Škabo, Shorty, Disciplinska komisija, Big Boss, X3M…). Album je bio pun kritika upućenih društvu, kao i, na drugoj strani, ličnim temama, ispričanim na veoma iskren i uverljiv način.

U decembru 2005. godine Marčelo izdaje rezultat njegovog dvogodišnjeg truda, "Puzzle Shock!". Od gostiju se na albumu pojavljuju Sky Wikluh i Timjah, Skabo, X-centar, Marko Milivojevic, nadolazeće mlade snage – Ministar Lingvista i Flip Flop, kao i nezaobilazna diva hrvatske scene – Remi.

 

 Marchelo i Filteri u domu studenata, PA

Marchelo i Filteri u domu studenata, PA

 

 

Oko sebe je okupio ekipu zvanu "Filter Crew", koju sačinjavaju Ministar Lingvista, Flip-Flop i DJ Raid. Marčelo je skoro dobio Davorin nagradu za najbolji rok/pop/hip-hop album iz Srbije, što je jedinstveno priznanje za njegovo muzičko stvaralaštvo.

karte u pretprodaji u Malom Klubu Doma Omladine350 dinara, na ulazu 500 din.