Home

VESTI

Manuel De Lorenzi večeras u Novom Sadu

No Comments Najave

Manuel De Lorenzi večeras u Novom SaduSvaki put kad novosađani osete da klubska scena stagnira i ne pruža dovoljnu ponudu da zadovolji ukuse i potrebe svih željnih moderne zabave sa kvalitetnom muzičkom estetikom, MikroKlub se pojavljue niotkuda i trudi se da reši stvar.

  

Organizacije Public Pee i HNS Events, u petak 06. decembra dovode u Novi Sad italijanskog dj-a Manuel De Lorenzija, sa ciljem da se obogati novosadska klubska ponuda koja nema prefix popularnog, nego akcentuje kvalitet. Pored njega, te večeri, u klubu Dandy koji se nalazi u hotelu Park, muzičko veče će upotpuniti i nekoliko lokalnih dj-a sa svojim “back2back” setovima, Klaus, Petar Cvetković, Dee Face, Otto Von Disko, Miloš Jovanović i Milan Živanov.
 

Manuel De Lorenzi spada u red novog talasa italijanse elektronske scene, ali je za kratko vreme skrenuo pažnju globalnog auditorijuma svojim produkcijskim umećem. Sam koncept Mikrokluba se bavi, upravo, prezentovanjem producentata koji su još uvek na početku karijere i time pokušava da predvidi globalne trendove u kontekstu underground elektronske muzike. S tim u vezi, novosađani će imati ekskluzivnu priliku da ugoste producenta i dj-a koji će za par godina stati u kategoriju “teško dostupnih”.

MikroKlub prepoznaje da svaki klaber ima sopstvenu, drugačiju, viziju zabave. Svaki klaber ima sopstvenu viziju savršenog kluba.Mirkoklub je prostor u svakom klaberu. Prostor koji nema zidove, prostor bez ograničenja, u kom postoji samo zvuk, emocije i energija.MikroKlub je ideja koja povezuje i pokreće bez ograničenja, pravi atmosferu igrajućih tela, nasmejanih lica i povezanih duša u malom. Nastoji da Novi Sad, makar i na trenutak, bude u toku sa razvijenim muzičkim scenama sveta.

 

 

 Manuel De Lorenzi večeras u Novom Sadu

Manuel De Lorenzi večeras u Novom Sadu

 

 

Ulaznice za ovaj događaj se kupuju na ulazu u klub Dandy, po ceni od 200 din, ulaskom do ponoći, i 350 din, za sve one koji dođu posle ponoći.

FB Event › http://bit.ly/MikroKlub