Home

VESTI

Manu Chao u Zagrebu!

No Comments Najave

Manu Chao u Zagrebu! Vest da Manu Chao u sklopu turneje „La Ventura“ 12. septembra dolazi u Zagreb itekako je razveselila sve njegove verne obožavaoce kao i sve ljubitelje dobre muzike i energičnih i rasplesanih koncerata.

 

Najvatreniji obožavaoci koji budu dovoljno brzi, moći će koncert pratiti iz fan pita za koji prodaja ulaznica kreće 28. juna.

 

Broj ulaznica za fan pit koje će se prodavati po ceni od 190 kuna u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 22) je ograničen, zato svima koji žele da rezervišu svoje mesto pored pozornice i svog omiljenog izvođača savjetujemo da što pre krenu po ulaznicu.

 

Priliku da iskoriste ovu povlasticu imaju i fanovi koji ne stanuju u Zagrebu jer je omogućena dostava ulaznice poštom. Ulaznice možete naručiti na sledećem linku www.dirtyoldempire.com..

 

Manu Chao ili José-Manuel Thomas Arthur Chao iza sebe ima izuzetno bogatu muzičku karijeru. Početke je obeležio uticajem britanske punk i rock scene, posebno bendova kao što su The Clash, The Jam i Dr. Feelgood.

 

 

 Manu Chao u Zagrebu!

Manu Chao u Zagrebu!

 

Svoju prvu grupu Hot Pants osnovao je 1980. godine, a legendarna Mano Negra nastala je 1987. Bend je postao popularan u celom svetu, posebno u Južnoj Americi i Evropi.

 

Muzičko šarenilo i inovativnost bili su gotovo zarazni, a dobre vibracije prenosile su se neverovatnom lakoćom. Nakon raspada grupe 1995. godine, Manu nastavlja samostalnu karijeru i niže samo uspehe.

 

Svoje pesme izvodi na francuskom, španskom, engleskom i talijanskom, a često ih nekoliko kombinuje u jednoj pesmi.

Koncert se na Zagrebačkom Velesajmu održava u organizaciji INmusic festivala i Multikulture.