Home

VESTI

Majski susreti u klubu Akademija 28!

No Comments Najave

Majski susreti u klubu Akademiji 28!U petak, 11. maja u Klubu "Akademija 28" predstaviće se pijanista Bogdan Đorđević, koji će nastupiti u okviru muzičkog programa LVII Majskih susreta, Velikim klupskim koncertom za klavir – Classical Music – Piano Recital – Club Performance.

 

Na programu će biti dela Šopena, Lista, Rahmanjinova, Skrjabina, Bramsa. Ideja za koncert je proistekla iz trenda a koji je sve češći u evropskim gradovima, gde ljubitelji muzike žele na drugačiji način da slušaju klasičnu muziku.
 

Milan petrović Quartet slavi godinu dana rada: u subotu 12. maja 2012. godine, u okviru Majskih susreta Akademije 28, biće održan koncert Milan Petrović Quarteta. Istog dana će singl “Amsterdam Central Station” biti dostupan za besplatan download.

 

 

 Majski susreti u klubu Akademiji 28!

Majski susreti u klubu Akademiji 28!

 

 

Koncert će obeležiti mali jubilej – godinu dana od prvog zvaničnog nastupa benda u UK Parobrod. U ovih godinu dana, singl sa albuma „Excursion“, „Orient express“, koji je Milan Petrović radio sa Wikluh Sky-om i Blue Family, boravio je na domaćim top listama, a bend je održao 48 koncerata u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Smederevo, Kovačica, Nova Pazova, Vršac, Inđija, Kikinda…), uz učešća na jazz & blues festivalima.

Posebno za ovu priliku, u saradnji sa sajtom JAZZIN.RS 12.05, ljubitelji muzike Milana Petrovića moći će besplatno da preuzmu treći singl sa albuma „Excursion“, pod nazivom „Amsterdam Central Station“.