Home

VESTI

Mag deep-housa Solomun stiže u Beograd

No Comments Najave

Mag deep-housa Solomun stiže u BeogradČuveni nemački DJ i producent i čovek magičnog zvuka, Solomun, stiže u Beograd 3. jula kada će nastupiti u atrijumu Beogradskog sajma!

 

Posle tri godine čekanja, Beograđani će ponovo imati priliku uživo da čuju i vide ovog maga za DJ pultom rođenog u Bosni, a žurka na kojoj će nastupiti samo je deo party koncepta koji će uneti revoluciju u beogradski klupski život.

 

Malo je reći da je domaća publika oduševljena dolaskom DJ-a i producenta Mladena Solomuna, koji je već duže vreme na samom vrhu svoje muzičke karijere. Nakon što su domaći muzički portali objavili vest o gostovanju ovog fenomenalnog umetnika u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, njegov popularni set iz Boiler room-a dostigao je preko 1.100.000 pregleda, a na Facebook eventu prisustvo je potvrdilo više od 1.000 ljudi za manje od 24 sata!

Solomun je svojom produkcijom, remiksima i nastupima zaludeo ceo svet u poslednjih nekoliko godina, a takođe je vlasnik jednog od najprestižnijih lejblova na svetu pod nazivom "Diynamic music" za koji su izdavali mnogi poznati svetski producenti kao što su H.O.S.H, David August, Stiming i mnogi drugi. Pored „Diynamic records“ etikete, Mladen je vlasnik još jedne, nešto više eksperimentane, izdavačke kuće pod nazivom „2DIY4“.

 

 

 Mag deep-housa Solomun stiže u Beograd

Mag deep-housa Solomun stiže u Beograd

 

 

Solomun je nosilac prestižne titule „Najboljeg DJ-a u 2012. godini“ od strane čuvenog Mixmag-a, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih house i deep producenata na svetu. Zanimljivo je da je Mladen Solomun rodjen 1975. godine u Bosni i Hercegovini, a odrastao u Hamburgu. Kaže da svoj posao radi sa velikom strašću i emocije prenosi na publiku kroz izbor traka koje pušta u setovima, a kada su ga za intervju pitali da li su balkanski koreni uticali na njegovu muziku, odgovorio je: „Možda jesu, odrastao sam uz folk muziku sa Balkana, kao i uz pop. Ne znam koliko je tačno ona uticala na moju produkciju, ali je definitivno uticala na moj stil djuskanja, haha“.

Solomunov nastup u u atrijumu Beogradskog sajma desiće se u okviru novog party koncepta čiji detalji će uskoro biti predstavljeni. Prvih 100 ulaznica po promotivnoj ceni od 800 dinara nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima DD tickets-a, a uskoro će biti dostupne na Eventim poslovnicama, kao i online na www.eventim.rs.

 

Nakon ove promo akcije, regularna cena karte iznosiće 970 dinara, a kako se događaj bude približavao cena ulaznice će se biti veća.