Home

VESTI

Lude house žurke do jutra i premijera matinea

No Comments Najave

Lude house žurke do jutra i premijera matineaGradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, ulazi u treću nedelju rada sa tri žurke, ali i i premijerom novog matine koncepta.
  
Već u prve dve nedelje Lasta je postala rečno utočište za urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitenu haus i RnB muziku. U sličnom tonu nastvalja se i ove sedmice. U četvrtak je RnB & Hip hop veče, na kome će nastupiti Ike, BYP i Dadah Selectah.
  

Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera. U petak će za DJ pultom biti DiscoShljaker i Dooshan, dok u subotu na scenu stupa četverac Bros, Peppe & Cojke i Goran Starčević. U nedelju je i premijera muzičkog matinea na GS Lasta. Matine na kome će muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 17 sati, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika će upotpuniti divan pogled na reku i palme koje stoje na obodima splava.

 

 

 Lude house žurke do jutra i premijera matinea

Lude house žurke do jutra i premijera matinea

 

 

GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta.

 

P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to!