Home

VESTI

Lucy i Mick Wills na novogodišnjem partiju u Dragstoru

No Comments Najave

Čuvena novogodišnja žurka u Dragstoru tradicionalno predstavlja kulminaciju programa beogradskog andergraund centra, a i za ovu Novu godinu klub će otvoriti dve sobe. Hedlajneri su osnivač Stroboscopic Artefacts lejbla, Lucy, koji će nastupati u velikoj sobi, i legenda nemačke andergraund scene, Mick Wills, koji će nastupati u crnoj sobi. 

Karte možete da kupite na blagajnama tickets.rs i sajtovima i po ceni od 1800 RSD. Karte će na ulazu u klub koštati 2000 RSD. 

Podršku u velikoj sobi pružaju rezident didžej Filip Xavi, kao i Mihajlo, duo brÅk i SUTON, dok će u crnoj sobi podršku pružati Doo, Matej Rusmir i Chorbika. 

Lucy ove godine slavi 10 godina od osnivanja lejbla Stroboscopic Artefacts te će mu novogodišnja noć biti kruna jubileja. Luca Mortellaro, kako mu je pravo ime, jedan je od ambicioznijih tehno producenata danas i njegove ezoterične zvučne avanture važe za hrabrije eksperimente u okviru žanra.

Mick Wills je karijeru počeo osamdesetih, da bi nekoliko godina kasnije postao štićenik DJ Hell-a i stekao porodicu u ekipi koja orbitira oko CBS/Intergalactic FM scene i lejbla Nation. Njegova selekcija obiluje oštrim zvukom. 

Lucy Boiler Room

Mick Wills Boiler Room

Lucy i Mick Wills na novogodišnjem partiju u Dragstoru 31. decembar

Big Room
Lucy (Stroboscopic Artefacts, DE)
Filip Xavi
Mihajlo
brÅk
SUTON

Black Room
Mick Wills (Intergalactic FM, DE)

Doo
Matej Rusmir
Chorbika

FACEBOOK EVENT

 

Tags: , , , , , , , , ,