Home

VESTI

Lucky records Showcase special – Marco Bailey, bašta Sava Centra

No Comments Najave

Lucky records Showcase special - Marco Bailey, bašta Sava Centra

 DJ organizacija Funky Criminimalz će u petak, 01. 07. 2011. proslaviti svoj četvrti rođendan – pravi povod da pruži dobru zabavu svim svojim prijateljima i fanovima.

Njeni članovi, Speedy, Goran Isić i Predrag Janus, uz ljubav prema svojoj profesiji, već niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske plesne muzike na našim prostorima.

Koncept koga se drže je ostvarenje stalnog pomeranje granica klabinga na sveobuhvatan i inovativan način.

Kao i u okviru do sada održanih „Lucky records showcase“ dešavanja, tokom predstojećeg special izdanja, obećavaju vam vrhunsku, kvalitetnu zabavu za pamćenje!

Preko dve decenije Marko Bailey važi za najboljeg belgijskog ambasadora elektronske muzike. Ušao je u Ligu najkvalitetnijih imena na svetskoj sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste onih najvećih, poput Carl Coxa, Laurent Garniera ili Sven Vatha, čime dodatno potvrđuje svoj neosporni talenat.

Svoj poslednji album, Dragon Man, objavio je u februaru ove godine za Bedrock Records, izdavačku kuću John Digweeda, a trenutno se nalazi na svetskoj turneji u okviru koje ga promovise i tokom koje će posetiti, između ostalih gradova i srpsku prestonicu.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TC-DJdENR-k{/mgmediabot2}
Lucky Rec. Showcase special with Marco Bailey & Marko Nastic

 

"Marco je jedan od onih retkih ljudi čiji zvuk prelazi okvire žanrovske muzike. On obuhvata i spaja techno, house i sve između ova dva pravca. Ja sam iskoristio priliku da izdam Marcov album na Bedrocku, jer sam želeo da svetu predstavim, ne samo ekskluzivne klupske numere, nego i njegovu jedinstvenu eksperimentalnu muziku, koja će, siguran sam, pronaći put do srca veoma brojne publike." John Digweed

Marko Nastić, on je naš zaštitni znak No1; On je dobitna kombinacija za party, jedan od retkih, koji nikada nije pravio kompromise, i jedan od retkih među našim DJ-evima, koji je obišao celu “kuglu”; Jednom rečju, SRPSKI BREND!

 

 

Lucky records Showcase special - Marco Bailey, bašta Sava Centra

Lucky records Showcase special – Marco Bailey, bašta Sava Centra

 

 

Pretprodaja karata:

Blagajna Doma omladine; Prodajna mesta Evntima
Novi Sad: 0655471965;
Subotica: 0646166343;
Niš: 0652252488;
Smederevo: 0642592789;
Kraljevo: 0645696464;
Hrvatska: +385921456906

Info telefon: 064 1845807

Cena karte: 1000 dinara do 25. juna 2011.