Home

VESTI

LTJ Bukem i MC Conrad u subotu u Novom Sadu

No Comments Najave

LTJ Bukem i MC Conrad Neverovatna muzička energija Drum and Bass veterana, LTJ Bukema i MC Conrada ponovo stiže u Novi Sad. Čuveni britanski dvojac nastupiće u subotu 17. aprila u klubu Amnesia, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom.

 

Ulaznice za žurku po promotivnoj ceni od 590 dinara u prodaji su u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, kao i na blagajni Spensa u Novom Sadu. Na dan nastupa ulaznice iznositi 790 dinara do ponoći i 890 dinara nakon ponoći.

 

Britanski jazz-bass maestro LTJ Bukem i MC Conrad nastupaju zajedno još od početka devedesetih, i svedoci su promena kroz koje je drum and bass prolazio: od undergrounda do komercijale i na kraju do veoma važnog i cenjenog muzičkog žanra. Na početku karijere LTJ Bukem inspiraciju je pronalazio u fusion jazz facama sedamdesetih kao što su Lonnie Liston Smith i Chick Corea, ali i u elegičnom čikaškom hausu i  detroitskom tehnu. Danas je vrhunski DJ, čovek koji je snovao Good Looking Drum and Bass etiketu, koncept nastao iz njegovog strastvenog verovanja da jedinstveni muzički zvuk zahteva platformu.

 

 

Britanski dvojac ponovo u Novom Sadu

Britanski dvojac ponovo u Novom Sadu

 

 

LTJ Bukem i MC Conrad sarađuju gotovo dve decenije, i uvek znaju da naprave sjajnu žurku a dobro je poznato koliko uživaju u nastupu pred domaćom publikom. Njihov DVD “Live from EXIT“, nastao je sa njihovog nastupa na Exitu 2007, a prošle godine nastupali su na otvaranju festivala Cinema City na Petrovaradinskoj tvrđavi. Zajedno, LTJ Bukem i MC Conrad predstavljaju jedinstvenu muzičku atrakciju, a po prvi put publika u Novom Sadu će ih videti u intimnoj klupskoj atmosferi.