Home

VESTI

Loud & Queer Predstavlja: “Cum Back party” with NipplePeople & Markiza De Sada

No Comments Najave

Loud & Queer Predstavlja: "Cum Back party" with NipplePeople & Markiza De Sada Nakon fenomenalne 2011. godine u kojoj smo vam predstavili IDAHO week festival , prvi queer stage na Exit festivalu 'Loud & Queer cruising point' i još jednom vam pokazali kako izgleda ozbiljan queer klabing, vraćamo se u velikom stilu!

Loud & Queer Cum Back party  započinje potpuno novu sezonu Vaših omiljenih Loud & Queer žurki.

Novootvoreni klub Soho Republik (ex Andergraund) će ovoga puta ugostiti vas i nas u kompletno redizajniranom i renoviranom prostoru.

Touchscreen šankovi, ogroman dancefloor i fenomenalno ozvučenje, samo su neke od novih stvari koje vam ovaj klub nudi.

Loud & Queer vam za Cum Back party sa ponosom predstavlja:

NipplePeople Live! (Zagreb)

Misteriozni elektro-pop duo iz Zagreba koji je za samo par meseci napravio pravi bum na srpsko-hrvatskoj sceni.

Loud & Queer je već jednom prilikom ugostio ovaj duo, koji je "briljirao baš" uprkos nemogućim produkcionim uslovima u kojima su se te večeri našli, a odmah nakom beogradskog nastupa, njihovi singlovi “Sutra” i “Broj” su zapalili Srbiju i šire!

Posle ovog nastupa NipplePeople su izmedju ostalih obasjali scene Noći Muzeja, ExitFestivala, Terraneo festivala etc i svirali kao predgrupa sastavima Hurts i Lollobrigida.

Nastupaju pod maskama i ne pričaju puno o sebi. Više vole da njihova muzika to radi umesto njih. Svi njihovi (do sada izdati) singlovi i po koja kolaboracija i remixi se nalaze na Yammat Records kompilaciji  koja je izašla u junu 2010 godine.

Nipplepeople ove godine sa nama otvaraju novu sezonu i donose puno iznenadjenja.

 

 

 NipplePeople

NipplePeople

 

 

Markiza De Sada

Da cela noć bude još toplija i zabavnija, Beograd ponovo obilazi naša omiljena zvezda Markiza De Sada sa svojom kolekcijom senzualnih hitova i muzičkih retkosti!

Markiza De Sada je fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje.

Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absinta. Obavijena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje drustvo, ne ide nigde bez vozača.

Dugo je nismo videli, još od EXIT-a i sigurni smo da će uzbuđenje biti neizdrživo!

 

 

 NipplePeople

NipplePeople

 

 

Loud & Queer je uvek "place to be"!

Loud & Queer vam sa ponosom predstavlja "Cum Back Party" with NipplePeople Live ! & Markiza De Sada Klub Soho Republik petak 24.02.2012. od 23h

Cena karte: 400 dinara na ulazu u klub.

Rezervacije nisu potrebne!