Home

VESTI

Loco Dice 21. marta ipak u Depou!

No Comments Najave

Loco Dice 21. marta ipak u Depou!Zbog velikog interesovanja za nastup jedne od najtraženijih DJ zvezda današnjice Loco Dice-a, velika „Desolat“ žurka, umesto u Starom hangaru (Airport City) održaće se 21. marta u Depou (Travnička 3) u beogradskoj četvrti Savamala.

   

Sve kupljene ulaznice važiće i na ulazu u Depo, a u prodaji je ostao još veoma ograničen broj ulaznica po prvoj ceni od 990 dinara, dok će njihova cena na ulazu u Depo biti viša. Ulaznice se prodaju na blagajni Bilet centra, Doma omladine, Kombank arene, šoping centra Ušće i svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa širom Srbije.
  

Loco Dice je godinama  u samom vrhu na listi najboljih svetskih disk džokeja, a od prošle godine pokreće izrazito uspešni serijal „Used+Abused“ četvrtkom u klubu „Ushuaïa“ na Ibici. „Kada pogledate program ugledaćete tehno imena kao što su Richie Hawtin i Marcel Dettman, dok vam pogled ne pređe na veoma soulful ljude poput Jus-Eda i Matthew Stylesa. Odrastao sam uz razne stilove, srećan sam zbog programa gde su zajedno na primer i Dubfire i Dixon“.

 

Pored svih priznanja, popularni producent i DJ iz Dizeldorfa prošlu godinu pamtiće i po odličnom prijemu miks izdanja „Loco Dice In The House“ objavljenom za legendarnu izdavačku kuću „Defected“. Izdanje sadrži radove tehno producenata kao što su Mad Mike, DJ Rolando, Marcel Dettman i haus imena kao što su Theo Parrish, Kerri Chandler, Robert Dietz, ali i manje očekivani Diplo, Skudge ili Harvard Bass. 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=9AQw8UGj9A4|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Loco Dice presents Used+Abused at Ibiza

 

 

Nastavak saradnje sa Richie Hawtinom planira ponovo nakon uspešne CNTRL turneje po SAD, gde su imali misiju da tamošnjoj publici pokažu da nije sve tzv. EDM: „Mislim da smo postigli važnu stvar, jer su mediji sve elektronsko nazivali EDM. Ne pripadam tome, nisam EDM, čak ne znam ni šta je je… EDM! Putovali smo puno i prenosili jedan drugi pristup muzici“.

 

Loco Dice početak karijere vezuje uz hip-hop, a i dalje ga smatra sastavnim delom svog rada: „Hip hop je uvek tu, bilo kao stav ili zvuk u mom radu. Dolazim iz hip hopa i to je ono što jesam. Ne možete da izvadite hip-hop iz mene“. U setovima jednako voli da kombinuje haus i tehno, ali tvrdi da nije „tech-house“ DJ. Početkom ove godine svu stilsku širinu demonstrirao je u čuvenom klubu „Space“ (Majami) u setu od neverovatnih 18 sati bez pauze! „U setu ne volim duge brejkove, imam potrebu da konstantno držim više stvari u miksu. Zato često koristim dva spoljna efektora, uglavnom istovremeno, analognu ’delay’ pedalu i ’looper’. Takođe, na podu ispod pulta držim gitarsku pedalu koja kontroliše glasnoću i daje mi brzu mogućnost naglašavanja deonica u setu. I dalje koristim isljučivo gramofone, ali uz digitalne ploče i naravno sva Desolat izdanja na vinilu“.

 

 

 Loco Dice 21. marta ipak u Depou!

Loco Dice 21. marta ipak u Depou!

 

Sve zapaženija Anthea, rezidentkinja „Used+Abused“ i „Desolat“ žurki dolazi 21. marta sa Loco Dajsom u Beograd radi premijernog nastupa pred ovdašnjom publikom! Podršku će pružiti i menadžer Dajsove „Desolat“ etikete Vladimir Ivković, te Vlada Janjić ispred „Freedom Music“, prve velike prolećne žurke u ovogodišnjoj sezoni koja nam donosi još atraktivnih imena.

Linkovi:

www.locodice.com
www.facebook.com/locodiceofc
www.usedabused.com
www.facebook.com/usedabusedofc

Facebook event stranica:
www.facebook.com/events/212429178943065