Home

VESTI

Lissat & Voltaxx: Kraljevi dobrog provoda u petak na „Soundu“

No Comments Najave

Lissat & Voltaxx: Kraljevi dobrog provoda u petak na „Soundu“Kraljevi dobrog provoda iz Kelna, Jens Lissat i Marco Wolters, poznati po najveselijim žurkama u Nemačkoj, nastupiće u petak na splavu „Sound“.

 

Setovi ovog di džej dvojca predstavljaju istančanu vožnju kroz progresiv, haus i tek haus, a ulaz će biti moguć samo uz specijalne ulaznice koje će se besplatno deliti na više lokacija u gradu.

 

Ovaj duo je sarađivao sa čuvenim imenima iz sveta elektronske muzike kao što su Roger Sanchez, Tom Novy, Alex Kenji, Stefano Noferini, Nick Bridges, Austin Leeds,  a izdavali su i za prestižne etikete “Toolroom”, “Great Stuff”, “303 Lovers”, “Hotfingers”, “Stealth”, “Spinnin” and “Ministry of Sound”.

 

Brojne njihove numere i remiksi bile su među najslušanijim na više različitih svetskih i evropskih top lista. Redovne su i na listama velikog broja drugih di džejeva, što ih je dovelo do nastupa u najpopularnijim klubovima i festivalima širom sveta.

 

Između ostalog, remiksovali su i hit numeru “Silence” sastava “Delerium”, koja je bila na prvom mestu britanske top liste, ali u i top 10 pesama u još osam zemalja.

 

 

 Lissat & Voltaxx

Lissat & Voltaxx

 

 

Takođe, njihova pesma “Release yourself” je bila najprodavanija u prodavnicama elektronske muzike,  a "8 Days In Kazintip" je dospela u top 3 haus liste najcenjenijeg magazina elektronske muzike “Beatport”. 

 

Remiks pesme “Hey Nah Neh Nah” od sastava “Milk & Sugar” postigao je veliki uspeh u svetu elektronske muzike u celoj Evropi, isto kao i “Your body” koji su uradili za slavnog di džeja Tom Novy-ja. 

 

Ulaznice će biti besplatne i deliće na samo na “Soundu” i nekolicini aktuelnih gradskih kafića. Žurka će trajati punih osam sati, od 23 do 7 ujutru, a isto veče za pultom biće i DJ PeDJa.

 

Sve informacije dostupne i na oficijelnoj “Fejsbuk” strani kluba “Sound” – http://www.facebook.com/belgradesound