Home

VESTI

Levon Vincent u klubu Tube

No Comments Najave

Levon Vincent u klubu Tube Levon Vincent, čovek koji je omslio novi žanr techno i house muzike.
 
DJ Levon Vincent iz Nujorka, za koga se slobodno može reći da je začetnik novog pravca deep house i techno muzike, nastupiće ovog petka u Klubu “Tube“.

Inače, očekuje nas još niz dobrih žurki do kraja godine, jer je dolazak ovog Amerikanca samo uvertira za proslavu četvrtog rođendana kluba “Tube“, ali i još nekoliko zanimljivih gostovanja.

Ugledni klubski portal na svetskom nivou, “Resident Advisor”, Levona svrstava u novi talas njujorške house scene koji je udahnuo novu, preko potrebnu energiju, kako "velikoj jabuci" kao kulturnom centru sveta, tako i ostatku istog.

Poznavaoci house i tehno muzike opisuju Levona kao nekoga ko se odvaja od svih ostalih di džejeva, jer je praktično osmislio novi pravac.

Taj žanr još nema naziv, ali podseća na industrijski techno, mada je veoma dinamičan i melodičan.

Jedna od poznatijih Levonovih stvari je “Late Night Jam”, a aktulena numera je “Man Or Mistress”.

U petak će sa svojim dugim, sporim i dinamičnim setom prvo nastupiti Dušan Kačarević, koji po običaju zagreva publiku za zvezde haus i tehno muzike.

 

 

 Levon Vincent

Levon Vincent

 

Levon Vincent u klubu Tube Facebook event

 

Dan kasnije za di džej pultom su rezidenti kluba Goran Starčević i Ojša, koji će predstaviti svoj disko tech-house miks u jednom veoma zanimljivom izdanju, zajedno sa perkusionistom Nikom.

Ulaz u petak je 200 dinara, posle 00.30, dok je u subotu slobodan.

Sledeće nedelje “Tube” će proslaviti svoj četvrti rođendan, a u petak (23. decembra) nam u goste dolazi zvezda najvećeg klupskog brenda Firco Loco Dyed Soundorom, koji će imati back2back nastup sa zemljakom Shonky-em.

Pre njih, isto veče b2b radi dvojac Marko Milosavljević i Dejan Milićević.

 

 Dušan Kačarević

Dušan Kačarević

 

 

Za doček Nove Godine u klubu “Tube“ će nastupiti nastupiti Pepe i Oysha.

Goste očekuje gruvi house, pomešan sa klasicima i po kojim retro hitom.

Karte u pretrodaji su 1.000 dinara i mogu se svakog dana kupiti u disko baru “Mladost“ (Karađorđeva 44), dok će kasnije koštati 1.500 dinara.
 
Uz ulaznicu gosti dobijaju i koktel po želji. Više info o najluđoj noći u klubu “Tube“ na 062 966 72 01 ili 065 412 14 47.