Home

VESTI

Let’s dance with SevdahBABY

No Comments Najave

Let's dance with SevdahBABY, PeDJa & Ann DJedan od najperspektivnijih producenata na domaćim prostorima, Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY, nastupiće u petak 26.02. u Byron baru.

Iza pseudonima sevdahBABY stoji umetnik koji istražuje upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije u kontekstu savremene elektronske muzike, od broken beat i 2step eksperimenata, sve do čistih klubskih ritmova i elektro-pop songova.

 

On se ne boji mešanja te dve muzičke kulture, ne boji se optužbi za jeres ni od jedne ni od druge publike: ljubitelja folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, klubske kulture na drugoj strani.

 

On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.
 
Kao sevdahBABY DJ, Milan Stanković je nastupao od 2007. u brojnim klubovima u Beogradu (uključujući i najpopularnije medu njima, kao na primer “Plastik“,“Exile“,“Apartman“), Novom Sadu, Kraljevu i Nišu. Nastupao je i na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu 2007. i 2009. godine.

 

dd
Let's dance with SevdahBABY, PeDJa & Ann D @ Byron bar

 

 

Dj support…..peDJa  &  Ann D
 
Byron DJ bar je smešten u samom srcu Dorćola, u ulici Rige od Fere br.16
Očekuje Vas izuzetna ponuda pića, posebno raznovrsnih koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni. Uz prijatno osoblje i pristupačne cene, moći ćete da uživate u dobroj muzici za koju su zaduženi gore pomenuti  izvođači.
 
Start 21h
Happy hour  od 21-22h / Sva žestina 99din!
Vidimo se !
 
—ULAZ BESPLATAN—
 
Info line-rezervacije
065/45 65 903