Home

VESTI

Legendarni tehno duo SLAM u Beogradu

No Comments Najave

Legendarni tehno duo SLAM u BeograduČuveni dvojac SLAM, koji će svojim nastupom zatvoriti jesenju sezonu žurki koje organizuje Lucky Records uz podršku Heinekena, u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, raduju se ponovnom susretu sa domaćom publikom.
  
„Vaša publika je uvek bila sjajna i veoma smo uzbuđeni zbog povratka u Beograd. Super smo se proveli i na Exit festivalu, sigurni smo da će tako biti i ovog puta, naročito što je ovo jedna od najdinamičnijih godina tokom naše karijere“, poručio je popularni dvojac domaćim ljubiteljima tehno zvuka.
 

I na predstojećem tehno spektaklu, Lucky Records i Heineken će gostima prirediti nezaborasvo iskustvo uživanja u vrhunskoj muzici, a kao svetski premium brend, Heineken će svojom globalnom kampanjom “Dance More, Drink Slow” pozivati na odgovornu konzumaciju, i porukom "Enjoy Heineken Responsibly", podsećati fanove SLAM dvojca da na podijumu više plešu i sporije piju.

Na svom trećem nastupu u Beogradu, pored starog materijala, promovisaće najnoviji album Reverse Proceed, koji je nominovan za album godine, od strane prestižnog britanskog časopisa DJ Mag.

Hrvatsku elektronsku scenu predstaviće DJ i producent Edy C. Od 2007. godine, vlasnik je digitalne etikete Decoded Records, koja je orjentisana ka tehno zvuku. Pored gostovanja po regionu, na Exit Festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i splitskoj Rivi, nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

 

 

 Legendarni tehno duo SLAM u Beogradu

Legendarni tehno duo SLAM u Beogradu

 

 

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records-a nastupiće beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, dobitnikom nagrade za najuspešnijeg DJ-a u Makedoniji, čija su se izdanja našla su se na etiketama: Primal Force, SAF, Minisketch, Impact Mechanics, Flux, Logos, Artefact, Soul Access i Q Records. 

 

Za warm up zadužan je DJ Adwarf iz Novog Sada.

Ulaznice po ceni od 1190 dinara, mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene, dok će cena ulaznice na samom ulazu biti 1500 dinara.