Home

VESTI

Legendarni dvojac Slam u Beogradu

No Comments Najave

Legendarni dvojac Slam u Beogradu

Fabrika Zabave S_ummer C_lub u bašti Sava Centra 19.06. predstavlja SLAM, legendarni dvojac iz Engleske uveliko poznat našoj publici.

 

Poslednje dve godine u šta se uključuje i njihov nastup u Beogradu u februaru 2009. na žurci Fabrika Zabave u Expo Centru, spada u najinteresantniji i najzauzetiji period u njihovoj dosadašnjoj karijeri iz razloga jer su obišli skoro ceo svet nastupajući po raznim festivalima  od kojih su neki Monegros, Oxygen, 10 Days Off i popularni Glastonbury ali nisu zaobišli ni klubove u Tokiju, Cocoon u Frankfurtu, Rex u Parizu i naravno Watergate i Berghain u Berlinu.

 

Vlasnici su lejbla  “Paragraph” čije svako novo izdanje ima još veći uspeh od prethodnog i do sada samo najbolje o njemu komentarišu DJ-evi poput Richie Hawtin, Adam Beyer, Laurent Garnier. Na poslednja dva izdanja : “Paragraph 5” i “Paragraph 6” nalaze remixi Slam-a za Josh Wink, Pan-Pot, Samuel L Session and Paul Ritch.

Takođe su suvlasnici lejbla “Soma Records”, koji ove godine slavi 19 godina svog postojanja i koji je definitivno jedan od najpoznatijihi najcenjenijih  u ovoj vrsti elektronske muzike.

 

 

Legendarni dvojac Slam u Beogradu

 Legendarni dvojac Slam u Beogradu

 

Kao što smo već i navikli od ova dva maga svetske elektronske scene možemo sigurno da očekujemo odličnu muziku i fenomenalnu zabavu.

Domaća podrška Tijana T & Miloš  Pavlović
Cena karte je 500 dinara, karte se kupuju na ulazu kluba.
Svi oni koji žele da dođu kolima, parking ispred bašte Sava Centra je 100 dinara po automobilu za celo veče.