Home

VESTI

Legendarni Adam Beyer u petak u klubu “The Tube”

No Comments Najave

OBAVEZNO UPISATI OPISJedan od najboljih svetskih techno DJ-eva, legendarni Adam Beyer, nastupiće u petak (25.01) u klubu “The Tube”. Uz “oca” švedskog tehna za pultom biće i jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević, a u pretprodaji je ostalo još samo oko 100 karata.
    

Adam Beyer jedan je od začetnika pravca poznatog kao “švedski tehno”, a nazivaju ga i sinonimom za “sve što je uzbudljivo” u ovom žanru.
    

Da će doći do statusa jednog od najcenjenijih umetnika kad je elektronska muzika u pitanju, moglo se naslutiti čak i kad je sa svega 21. godinom osnovao Drumcode – jedan od najuticajnijih lejblova na svetu.

 

Po mnogima ključni album njegove karijere je „Ignition Key“ iz 2002. godine na kojem je utvrdio svoj kultni status, ujedno i pokrenuvši potpuno novi talas tehno zvuka. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i sjajni skok u produkciji naterali su celu scenu da prati inovacije ovog švedskog vizionara.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_aFm0U3mdx8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Adam Beyer – China Girl

Zbog toga poslednje dve decenije njegova muzika obilazi celu planetu, a jednako je omiljen među ljubiteljima svih pravaca, ne samo elektronske muzike, i poštovan od strane najšire DJ zajednice.

 

U pretprodaji je ostalo još oko 150 karata, koje se po ceni od 700 dinara mogu kupiti do četvrtka, svakog dana od 10 do 01 sat u baru Ludost u Savamaloj. (Karađorđeva 44). Na dan žurke na vratima kluba karta će biti za 200 dinara skuplja, a osim Milićevića i Beyera muziku će puštati i Miloš Pavlović.

 
 
 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=SPL9sFFvEcY|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Adam Beyer – Awakenings Easter Anniversary

 

Dan kasnije svoju rezidenturu nastavljaju Oysha i Goran Starčević uz slobodan ulaz i već standarnu akciju bespltanih koktela za dame od 23.30 do 01.00 sat. Sve informacije i rezervacije na 062 82 39 901 i 064 21 25 794.