Home

VESTI

Lauren Lane stiže na Lastu!

No Comments Najave

Techno diva iz Los Anđelesa stiže u Beograd!

Lauren Lane, jedna od najuspešnijih dama u svetu elektro muzike, stiže ovog vikenda u Beograd. Ona će na gradskom splavu „Lasta“ nastupati u nedelju, a ulaz za sve ljubitelje dobrog tehno zvuka je besplatan.

Lauren je rođena u Njujorku, gde je i počela svoju karijeru, ali je slavu stekla nakon što je svoju bazu preselila u Los Anđeles. Puštala je muziku na svim većim festivalima uključujući Koačelu i Glastonberi, redovni je gost klubova poput DC-10 na Ibici ili legendarnoj „Fabric“ u Londonu, a prošle godine je ponela titulu najboljeg mladog DJ-a po mišljenju magazina „DJ Mag“.

Od njenog debija na EP izdanju “Cool Kids” do najnovijeg “Diary Of A Madwoman” i saradnje sa Acid Mondays na “Never Ending Moments”, Lauren niže samo uspehe. Kaže da joj je u početku inspiracija bio čuvena haus legenda Danny Tenaglia, a puno je nastupala uz Jamie Jones i Pete Tong, kao i uz Black Coffee i Marco Carola sa kojima deli scenu redovno na Ibici.

Kako je jedna od ipak retkih daman a pretežno muškoj techno sceni Lauren kaže:

– U svetu elektro muzike ima sve više i više sjajnih žena i dokazujemo da možemo da napravimo odlične žurke kao i da donosimo neku novu, svežu i kreativnu energiju – poručuje ona.

Kako zvuči njena muzika i sva ta energija proverite u nedelju na “Lasti”.

 

Tags: ,