Home

VESTI

Laughing Buddha Live! Belgrade

No Comments Najave

Laughing Buddha Live! BelgradeSave the Rave tribe predstavlja jos jednog poznatog artista iz psychedelic sveta prvi put kod nas: Laughing BuddhaLive (nano records / UK)

DJ Jeremy van Kampen, poznatiji kao Laughing Buddha je bivši gitarista i sadasnji Engleski producent.

 

Njegova inspiracija za produciranje trens muzike proizilazi sa goa žurki jos ranih 90tih . Njegovo prvo izdanje bio je 'Cannabanoid' EP Transient records-a pod imenom "Cosmosis with Bill Halsey" u 1995.

Ovo partnerstvo je izdalo najprodavaniji album 'Cosmology' i niz hitova kao što su 'Morphic Resonance' i 'Gift of the Gods'. Oni su akodje objavili singlove 'Infinite depths' i 'Karma'…
Kada su im se putevi razdvojili 1988. Jez je nastavio svoj Laughing Buddha projekat za proizvodnju više top singlova kao sto je 'If You Think You're Psykik' .
 
 
Laughing Buddha Live! Belgrade
Laughing Buddha Live! Belgrade
 
 
Jez je trenutno jedan od najboljih Engleskih producenata i nakon pustanja svojih traka na label-ima kao što su Dragonfly, LSD (as Drum Druids), Nano Records i Solstice, sada se pridružio timu Nano Records-a i trenutno radi na svom solo debi albumu za njih.
Jez ima turneje širom sveta, uključujući Australiju, Novi Zeland, Izrael, SAD, Južnu Ameriku i Evropu .
Jez, kao što volimo da ga zovemo je sasvim jednostavno Laughing Buddha! Jedan od originalnih članova u Cosmosis-u, otišao je da sam gradi ime Laughing Buddha još od tada.
Njegov zvuk prijanja uz ono što zelimo da čujemo: vrhunski kvalitet, dubiozu atmosfere i pustanje psy trance-a koji vas ne pušta ni za jednu nano-sekundu 🙂

On trenutno radi na materijalu za svoj debi album za NANO tako da na party-ju možemo očekivati promociju novog albuma.

 
 

MAIN STAGE :
Laughing Buddha LIVE / nano rec.
Anta / save the rave
Pura / save the rave / zen.it
Raver / save the rave

DARK STAGE :
Metamorphose / o.m. community / zen.it
Bogy / o.m. community / zen.it
PsyMania / psymoon rec.
SickPack / psymoon rec.

visuals psygraphix !
decoration by : zen.it creative society

subota 6. novembar
club Xlagoom