Home

VESTI

KST maskenbal 2010 – Metamorfoza

No Comments Najave

KST maskenbal 2010 - Metamorfoza

Klub studenata tehnike ove godine organizuje 37.tradicionalni prednovogodišnji maskenbal, koji se održava na tri nivoa zgrade tehničkih fakulteta.

Ovaj događaj koji svi željno iščekujemo, najavljen je za poslednju subotu decembra, tačnije  za 25.decembar, sa početkom u 22 časa.  

 

Tema ovogodišnjeg maskenbala je „Metamorfoza“.

Ove godine na maskenbalu će biti 8 odvojenih scena (Main stage, Reggae & Ska stage, DJ stage, Etno stage…).

Na Main stage-u Vas očekuju: Obojeni program, Atheist Rap, Pero Defformero, Line Out i gosti iznenađenja. Na Reggae i Ska stage-u su : ZAA, Ska Ringišpil, Proces, King Calypso SoundSystem, The Socks, na Super-dance DJ stage-u : DJ Marko Milosavljević (Recon Warriors, Burn DJ Team/Beograd), DJ Rahmanee, DJ Bdat Dzutim Timbe (Bad Copy, 43-23). U bašti KST-a je Etno stage na kome nastupa Era Ojdanić. Takođe će biti posebni stejdževi za 80-e, 90-e, Hard Rock i Karaoke.

 

 
KST maskenbal 2010 - Metamorfoza

KST maskenbal 2010 – Metamorfoza

 

 

Kao i svake godine, KST organizuje zagrevanje za maskenbal u vidu pešačkog relija i prednovogodišnjeg kviza.

Ukoliko želite da se zabavite, rešavate zagonetke i pronalazite skrivene tačke u gradu, prijavite se. Ekipe u pešačkom reliju moraju imati minimum 4 člana (bar jedna devojka) i članovi moraju biti maskirani.

Ekipe za kviz se sastoje od 3 člana (bar jedna devojka) i članovi takođe trebaju biti maskirani. Najbolje 3 ekipe dobijaju karte za maskenbal. Kviz počinje 01.decembra, a pešački reli se održava 11.decembra. Prijavljivanje je putem e-mail adrese [email protected] U prijavi navesti ime ekipe, imena svih članova (za kviz), broj članova (za pešački reli) i jedan kontakt telefon.

Trenutno traje on-line rezervacija karata za članove kluba. Prodaja ulaznica počinje od 01.decembra. Sve dodatne informacije možete naći na www.kst.org.rs

 
 
 
Izvor: