Home

VESTI

Kraak & Smaak 22. novembra u “Brankowu”

No Comments Najave

Kraak & Smaak 22. novembra u "Brankowu"Fanki bugi atrakcija iz Holandije Kraak & Smaak dolazi 22. novembra u Beograd i to u bar “Brankow”. Ovaj DJ trojac je prošle godine nastupio na glavnoj bini Exita pred 15.000 ljudi.
  
Trio koji čine Wim Plug, Mark Kneppers i Oscar De Jong lani je na Petrovaradinu nastupio pre čuvenog sastava Jamiroquai i dobro je podgrejao atmosferu na tvrđavi. Očekuje se da uz hitove “Squeeze Me” i “Dynamite” isto bude i “Brankowu”, s tim  će ovaj nastup imati prisniju klupsku notu.
  

 

Wim, Mark i Oscar, koje spaja zajednička ljubav prema fank pločama i vinilu, snimili su tri albuma “Boogie Angst”, “Plastic People” i “Electric Hustle”. Osim na Exitu nastupali su i na festivalima Detroit Movement, Coachella i Ultra Music Festival u SAD, Glastonbury, Big Chill i Bestival u Velikoj Britaniji, kao i Lowlands u Holandiji.

 

Karta je 700 dinara, a rezervacije i sve dodatne informacije na 069 83 00 777.

 

 

 Kraak & Smaak 22. novembra u "Brankowu"

Kraak & Smaak

 

 
Soul funk sastav MaraQya održaće koncert 15. novembra u baru „Brankow“. Ovo će biti prilika da se osim obrada velikana ovog žanra, premijreno čuju i nove pesme benda MaraQya.

 

Po rečima Marka Sojanovića Luisa, lidera benda, nastup u „Brakowu“ će biti posvećen novoj soul muzici, staroj funk vibraciji i toplom smooth ritmu.

Ko dođe imaće mogućnost da čuje premijerno nove pesme koje će biti na novom albumu koji je trenutno u pripremi. Takođe,  pored pesama sa prvog albuma „Savršen dan“ bend sviraćemo i najbolje soul, neofunk, neosoul kompozicije od John Legenda, Erykhe Badu, pa sve do Amp Fiddler, D'angelo i Snoop Dogg-a – kaže Stojanović. 

 

 

 Kraak & Smaak 22. novembra u "Brankowu"

Maraqya

 

 

Ulaz na koncert je slobodan, a rezervacije i sve dodatne informacije na 069 83 00 777.

Program – Novembar 2012:

15.11. Četvrtak Maracya In Concert
16.11. Petak Ana Štajdohar + Ognjen Krstić
17.11. Subota Mr.Iv + Perkusije + DJ PeDJa
22.11. Četvrtak Kraak n Smaak
23.11. Petak DJ Ognjen Krstić + Ana Milenković
24.11. Subota Ann D + Sale Sax + N.I.K.O. Percussions & Pookie & Peppe
30.11. Petak Ana Štajdohar + DJ Millie