Home

VESTI

Koncertna promocija benda Fitness

No Comments Najave

Koncertna promocija benda FitnessFitnes će 11. februara nastupiti u KC Gradu i ovim nastupom promoviše online EP izdanje albuma “Udarci i varnice” kao i celokupan album pod istim nazivom koji se u januaru pojavio na CD-u.

Bend Fitnes je instrumentalni rock sastav iz Kragujevca čije stvaralačko jezgro čine braća Furunović (Saša, Goran i Aleksandar).

 

Grupa postoji od 2003. godine i za to vreme je promenila nekoliko postava. 

 

Saša i njegov najmlađi brat Aleksandar su osnovali bend, a 2009. godine im se priključuje Goran, pa Furunovići zajedno kreću u slobodnu adaptaciju svojih muzičkih ideja, pod imenom Fitnes.

U pitanju je off projekat članova grupe Popečitelji – Saše i Gorana Furunovića.

 

 

FITNES - Koncertna promocija albuma "Udarci i varnice"

FITNES – Koncertna promocija albuma "Udarci i varnice"

 

Fitnes u novembru 2010. godine izdaje svoj prvi EP “Udarci i varnice” za Popboksov Silos gde je ovaj EP postavljen za besplatan download. U januaru 2011. godine konačno izlazi i dugosvirajuće, fizičko izdanje albuma u izdanju kragujevačkog SKC-a.

Ovaj CD sadrži 13 pesama koje su snimljene za jedan dan u praznoj sali bioskopa „Šumadija“ u Kragujevcu, uz minimalna dosnimavanja (udaraljke i klavijature) u Furuna House studiju. LP Udarci i varnice sadrži deo pesama nastalih u periodu od 2003. godine do danas koje bend već neko vreme izvodi na koncertima. Pored braće Furunović na albumu učestvuje i klavijaturista Aca Pejčić, koji je u bendu od 2009. godine.

Ovaj nastup će biti prva beogradska koncertna promocija ovog izdanja, a svi posetioci će biti u prilici da na koncertu kupe CD po promotivnoj ceni.

Početak koncerta je najavljen za 23h, a cena ulaznice je 300 dinara.