Home

VESTI

Konačno počinje Warrior’s Dance Festival!

No Comments Najave

Konačno počinje Warrior’s Dance Festival!

Warrior’s Dance Festival, predvođen bendom The Prodigy počinje sutra, 15. Septembra, u 17h, na Donjem gradu Beogradske tvrđave, na Kalemegdanu.
 
Oslanjajući na veliki uspeh prvog festivala održanog u Tokiju 2009. godine i izvrsne reakcije sa prošlogodišnjeg festivala u Milton Keynes Bowl-u u Londonu, bend The Prodigy je odlučio da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu.

 

 Na prvom izdanju Warrior’s Dance Festivala u Beogradu, bend The Prodigy sutra će na centralnoj bini za našu publiku održati jedan od ekskluzivnih koncerata i predstaviti premijerno najnovije pesme sa njihovog šestog albuma, čije objavljivanje očekujemo ove godine.

 

Festivalski program dešavaće se na još dve bine naziva Take Me To The Hospital i Invaders Must Die, na kojima će nastupiti specijalni gosti iz Srbije i inostranstva.

Pored benda The Prodigy, na centralnoj Warrior’s bini, prvi put kod nas, nastupiće i nova američka dubstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status će uz podršku MC Ragea uraditi DJ set, a predstaviće se i DJ-i Caspa i Zane Lowe.

 

 

 Konačno počinje Warrior’s Dance Festival!

Konačno počinje Warrior’s Dance Festival!

 

 
Program na ovoj bini otvoriće punk-rock-electro bend Hex iz Slovenije, dark-wave-techno formacija Kill Me Laser iz Beograda, kao i electro-pop-punk heroine Lollobrigida iz Hrvatske.

 

Žestoku podršku na drugoj, Take Me To The Hospital bini, daće probrane grupe tvrđeg zvuka – beogradski punk rockeri Tea Break, uvek jedinstveni reggae crossover bend Eyesburn, zatim naš najbolji hard-punk-rock sastav, legendarni Ritam Nereda, kao i čistokrvni pankeri Goblini.

 

Atmosferu na drugoj bini će zagrejati DreddUp kao jedini domaći industrial bend i zrenjaninski metal-core sastav Overdrive, koji je nastupao kao predgrupa bendovima Pro Pain, Slayer, Korn i The Prodigy.

 

 

 Warrior’s Dance Festival

Warrior’s Dance Festival

 

 

After na drugoj bini je rezervisan za nastup legendi beogradske underground hip hop scene – Bvana, Timbe, Ajs Negrutin (Bad Copy), Eufrat i Mikri (Prti Bee Gee ) predstaviće se okupljeni kao Sve Barabe, a program će zatvoriti sve popularniji engleski DJ Feed Me.

 

Svoje učešće na trećoj, Invaders Must Die bini, potvrdili su beogradska reperka Sajsi MC sa DJ Damjanom Eltechom, legenda sa Jamajke desetogodišnji rezident Exitove Positive Vibration Reggae bine Wenti Wadada, zatim DJ duo Dovlaman i Pips, DJ Shpira, Martinees Selecta i Hornsmen Coyote.

 

 

 Liam Howlett

Liam Howlett

 

 

 WARRIOR'S DANCE FESTIVAL SATNICA

Warrior’s Stage

18:00 Kill Me Laser
18:45 Hex
20:00 Lollobrigida
21:30 Caspa
23:00 Zane Lowe
00:30 The PRODIGY
02:45 Skrillex
04:30 Chase & Status (DJ set) & MC Rage

Take Me To The Hospital Stage
17:15 Hype
18:00 Dredd Up
18:45 Tea Break
19:30 Overdrive
20:30 Goblini
22:00 Ritam Nereda
23:20 Eyesburn
00:20 no performance
02:15 Sve Barabe
04:00 Feed Me

Invaders Must Die stage
17:30 Wenti Wadada
19:00 Martinees Selecta
20:30 Wenti Wadada
22:00 Shpira – DJ set
23:30 Damjan Eltech & Sajsi MC
00:30 no performance
02:15 Hornsman Coyote
03:45 Dovlaman & Pips