Home

VESTI

Klupska RE:animacija 23

No Comments Najave

Klupska RE:animacija 23 Nakon kratke pauze, minimal techno house se vraća u Latino na 23. po redu klupsku RE:animaciju.

 

Za ovaj žur smo izabrali da vam predstavimo jednog od Recon "ratnika", koga nemamo često šansu da čujemo u Novom Sadu – Kobayu. Društvo će mu praviti najperspektvniji subotički DJ – Nikola Majdanović, dok će boje AlterNacije braniti ArhiteK.
 
Kobaya:

Producentska karijera počinje 2004. kada izdaje prvi EP "Rosa Salvahe" za Recon Warriors label. Nakon toga zajedno sa Nastićem izdaje "Mafia Szlava" EP, a potom za Recon Light "It's all about a haircut". Sledi izdanje "Blackmail" opet za Recon Warriors nakon kojeg izlazi i "Shiballizer" EP za label Valantina Kanzyani-a "Jesus Loved You".  
 
U proteklih dve godine Kobaya radi kao aktivan član Teske Mashinerije uz Marka Nastića, Dejana Milićevica i Marka Milosavljevića.

 

Klupska RE:animacija 23

 

Našao je i svoje mesto u Bordel studiju pomenute ekipe kao producent i tehničar. Rezident je Don’t lose gravitation zabavama u Beogradu. U njegovim Live nastupima dolazi do izražaja Kobayino produkcijsko znanje i tehnologije rada. Njegov stil je mešavina house i techno zvuka. 

 
Nikola Majdanović:
Nikola Majdanović je započeo svoju karijeru 2002. godine. Posle osvojenog drugog mesta na DJ takmičenju u klubu "Echo", pridružuje se organizaciji "Beat&Bones", gde donosi svoje techno zvuke i zajedno sa Nezzom vodi radio emisiju pod nazivom "Beat&Bones" gde promovišu elektronsku muziku i dešavanja vezana za nju.
 
Od 2005. godine radio je rame uz rame sa imenima kao što su: Umek, Mathew Hoag, Oliver Ho, Misjah, Dejan Milićevic, Marko Nastić, Funk D Void, Nick Warren, Paolo Mojo… Imao je prilike da svoje veštine pokaže i na EXIT festivalu, na HNS stage-u, a nastupao je i na riječkom festivalu Hartera ove godine. Jedan je od rezidenta poznatog Trench Town festivala koji se svake godine održava na Paliću.

 
ArhiteK:
Od ulaska na scenu klabing i elektronske muzike, nastupao je na EXIT festivalu (HNS stage), Super Svima, kao i no mnogim novosadskim klubovima i kafićima, a za mix pultom našao se pored Anje Šnajder, Marcin Cubale, Someona Else-a, kao i mnogih domaćih DJ-eva. Jedan je od osnivača i generalni menadžer AlterNacije.  
 
U poslednje vreme oprema svoj studio, radi na novim projektima, među kojima su i trekovi i remixi koji uskoro izlaze za label-ove Genesa Records i Italo Bussines.".

 

 

 

klupska RE:animacija 23
Subota, 21. novembar

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan
Line up:

Kobaya / Recon Warriors, Recon Light, Traffica

Nikola Majdanović / Beat&Bones

ArhiteK / AlterNacija, Genesa