Home

VESTI

Klupska REanimacija 16

No Comments Najave

Klupska REanimacija 16Klupska RE:animacija, zajedno sa nama, dočekala je i taj dan da se jedan stranac "uhvati" mix pulta. Iako su se okolnosti dosta promenile, pa naši DJ-evi putuju i muzika je zahvaljujući raznim beatport-ovima dostpna svima, uvek je osveženje čuti nekoga po prvi put. Sa nama će u subotu biti Niko Schwind.

Niko se aktivno bavi DJ-ingom od početka devedestih, a u Kelnu, svom rodnom gradu je jedan od osnivača klupske scene.

Nastupao je na festivalima kao što su Nature One, Ruhr in Love rame uz rame sa Marc Houle-om, Bruno Pronsatom, Andre Galuzziem, Tobi Neumann-om, Onur Özerom… Nedavno Niko je izdao svoj prvi album za „Autist Records“ i u oktobru izlazi njegov EP za „Stil Vor Talent“ label Olivera Koletzkog.

Sa njim če raditi Alex Monster, beogradska andergraund minimal DJ-ica. U poslednje dve godine, Alex radi mixing i produkciju isključivo u Ableton Live, jer pruža mnogo više mogućnosti za experimentisanje malo uvrnutim zvukovima.

 

Klupska REanimacija 16
 

Podršku od strane AlterNacije pružiće Klaus. Svoju Dj karijeru počeo je pre oko 2 godine, na čijem početku je nastupao kao duo sa Dj Orange-om. Od pre nešto više od godinu dana pristupio organizaciji Alternacija.

Ima dva izdanja za Italo Business i Imigrant Records Digital. Njegovi važniji nastupi su: Exit 08 (Superstar Stage) i Italo Business festival (Ferara, Italija). Radio sa imenima kao što su: Gaiser, Uto Karem, Dandi&Ugo, Piatto i gotovim svim domaćim artistima.

Njegov style se može opisati kao techno sa uticajem minimala i tech hausa.
Powered by Voodoo™  (promotivna cena na događaju – 100din)