Home

VESTI

Klupska RE:animacija 15

No Comments Najave

Klupska RE:animacija 15

Dejan Milićević se upoznaje sa elektronskom muzikom tokom prvih beogradskih rejvova još davne 1993. godine. Nakon svega par godina, zajedno sa drugarom Markom Nastićem pokreće projekat TTP (Teenage Techno Punks) koji je učinio nemerljiv uticaj na istoriju srpskog klabinga.

Njegov muzički stil je kombinacija posebno odabranih techno, house i minimal tjunova, koje miksa na dva ili tri gramofona i sempleru. Član je DJ organizacije Teška Mašinerija (sa dva Marka – Nastićem i Milosavljevićem), a njegov produkcijski rad se pojavljivao na lejblovima Recon Warriors, Traffica, Recon Light.

Jedno od njegovih najzanimljivijih iskustava je saradnja sa orkestrom Dušana Skovrana na BELEF-u 2005. godine. Specifična fuzija klasične muzike i techno bitova inspirisala je umetnike da ovaj performans repriziraju nekoliko puta.

Antrax – DJ-ingom počinje da se bavi 2001.godine u Beču (Austrija), gde osniva orginazaciju Fanatic Session. Ubrzo dolazi u Beograd i počinje da se bavi i produkcijom. Njegova izdanja u saradnji sa Dejanom Milićevićem i Kobayom za etikete Traffica, Kaseta Music, Database, Rezonant su jedna od mnogih koja tek slede.

 

Klupska RE:animacija 15

 
Muzika koju preferira je House, Minimal i Techno, a njegovi maratonski setovi i izvanredna tehnika mixinga su njegov zaštitni znak.

Gregor je član AlterDJ ekipe i rezident RE:animacija žurki. Svojim odličnim intro setovima poželeće vam dobrodošlicu u ime AlterNacije.

Powered by Voodoo™  (promotivna cena na događaju – 100din).

 

 

 

Klupska RE:animacija 15
Subota, 26. septembar

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan

Line up:
Dejan Milićević
Antrax
Gregor