Home

VESTI

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!

No Comments Najave

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!U četvrtak 29. septembra klub DOT će po treći put otvoriti svoja vrata i priuštiti vam najbolje žurke u gradu.
  
Klub je i ove sezone programski ostao veran praćenju tokova trenutne domaće i svetske muzičke scene, pri čemu će se kao i pre truditi da svako veče bude tematski namenjeno određenom muzičkom pravcu. DOT nastavlja svoju tradiciju negovanja rezidentura i specijala od kojih je novina micro.DOT, koji će se dešavati dva puta mesečno i to uvek subotom.

  

Ovaj special je nastao iz posebne potrebe domaćih producenata, DJeva i velike grupe klabera koja prati sve popularniji micro house muzički pravac.

 

Kroz četiri radna dana kluba, od srede do subote, dragi klaberi imaće priliku kao i prošle sezone da se dobro zabavljaju uz različite muzičke pravce među kojima su r’n’b, techno, house, tech house, micro house, minimal…

 

 

 Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!

Klub DOT po treći put otvara svoja vrata!

 

 

Pozivamo sve prijatelje kluba DOT i one koji se tako osećaju da zajedno otvorimo ovu novu, treću sezonu. Za DJ pultom smenjivaće se ovogodišnji rezidenti i njihove kolege među kojima je dosta omiljenih imena današnje klupske publike.