Home

VESTI

Kirri Cornwell & Mene u DOT-u

No Comments Najave

Kirri Cornwell & Mene u DOT-uOvog četvrtka u klub DOT dolaze nam Kirri Cornwell, DJ i producent iz Londona i Mene, beogradski DJ i producent. Obojica su uveliko poznati domaćoj publici od ranije po svojim nastupima širom zemlje.

  

Pošto i Kirri i Mene poseduju autentičan i specifčan gruve verujemo da će ovaj spoj biti dobitna kombinacija.
 

Kirri Cornwell // Motto // Y-Serious

Kiri Kornvel dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory. Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali i andergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i Archie HamIlton

www.soundcloud.com/kc-london
www.residentadvisor.net/dj/kirricornwell

 

 

 Kirri Cornwell & Mene u DOT-u

Kirri Cornwell & Mene u DOT-u

 

 

Mene // Moan//  Verbreiten Musik

Predrag Petkovic, publici poznatji pod imenom Mene, je muzički producent i DJ. Njegov muzički stil je mešavina minmala, tek hausa i tehna. Neprestano se trudi da unapredi kvalitet svoje muzike, a rezultat je jedinstveni muzički stil koji je podržan od strane velikog broja značajnih izvođača i etiketa. Izdaje trake za Moan Recordings i Verbreiten Records. Član je i osnivač projekta Revamp. koji vodi sa svojim prijateljima iz rodnog grada. Do sada je radio na brojnim uglednim festivalima i žurkama uz gigante andergraund muzike. Vreme radi za njega.

www.soundcloud.com/menesound
www.beatport.com/artist/mene/289331