Home

VESTI

Juan Kidd u klubu Sound!

No Comments Najave

Juan Kidd u klubu Sound!Dolaskom haus zvezde Juan Kidd-a počinje niz promotivnih Exit dogadjaja. Dvadesetosmog maja ovu zvezdu možete čuti u klubu Sound.

Juan Kidd- alijas popularnog house producenta Jason Herd-a. Sa četiri izdanja na label-u Eric Moriilo-a – Subliminal Records i world wide hitovima ‘I just can’t get enough’ i ‘I feel good’ nedeljama je držao osigurano prvo mesto na Radio 1 UK. Njegov specifični odabir muzike i koketiranje sa dark i soulful house-om uz povremene uzbudljive mash-up hitove je oduševilo Dolce & Gabbana- u , toliko da Jason H. ima privilegiju da nastupa na svim njihovim većim revijama i dogadjajima.

Dakle pod monikerom Juan Kidd očekuje nas najkvalitetniji house u nesto ozbiljnijem i mračnijem obliku u odnosu na prepoznatljivi zvuk J. Herd-a.

 

Odskočna daska za Juan Kidd-a bila je 2009-ta godina, u kojoj je Now you re gone sa Felix Baumgartenom i Lisom Millet postala najtraženiji house track na internetu. Preplitanje deep, soulful, main room i vocal house-a je ono čime Juan K. oduševlajva publiku u klubovima Pasha (Ibiza), One Love Austalia i Filth(UK).

 

Za ovu godinu najavljen je i njegov prvi album koji iydaje na ekskluzivnoj etiketi Defected, sa gostima kao što su Lisa millet, Jocelyn Brown i Rae…

 

Juan Kidd u klubu Sound!

Juan Kidd u klubu Sound!

 

 
Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.