Home

VESTI

JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

No Comments Najave

JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC GradPozivamo vas na prvi u nizu JTKT klupskih događaja kojim se otvara novogodišnji vikend, u petak, 28. decembra 2012. u KC Gradu!
   
Predstavljajući listu pažljivo biranih izvođača, naš plan je da vam zavrtimo um i pretvorimo vašu viziju žurke u provod u visokoj definiciji.  Uzimajući najbolje sa internacionalne muzičke scene, kao i najbolje od savremene vizuelne i performing umetnosti, grupa prijatelja poznata u beogradskom noćnom životu i umetničkim krugovima okupila se oko novog i uzbudljivog projekta – JTKT.

    

Ekipa koja se krije iza akronima JTKT sprema seriju izvrsnih događaja koje je Beograd željan da otkrije.

Želeći baš to najbolje, među prvima na našoj wishlisti se našao Italo-slacking, La-Musica loving Gomma Records boss – MUNK, u paketu sa beogradskim Stevie Whisper Jr i superstar performerkom Markiza De Sada.

Da bi zagrejali vikend pre žurke, Munk i Tijana T su zajedno izabrali omiljene plesne trake, pričali o njegovom stilu, muzičkoj industriji i njegovoj etiketi. Šta će se desiti pošto sleti u Beograd, otkriva nam u sledećem eksluzivnom izdanju emisije Subotom uveče sa Tijanom T na Radiju B92 –  22. dec, od 19 do 21h na Radiju B92 kada će se čuti i njegov poslednji miks.

 

 

 JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

 

 

MUNK (Gomma)

"… effortlessly cool …” – NME on Munk’s album “The Cloud Buster”

Osnivač Gomma etikete, DJ, producent, vlasnik kluba RUBYBAR, Mathias Modica – Munk, iza sebe ima čak 12 studijskih izdanja, a dovoljno je istaći da se između ostalih na njegovoj listi bliskih saradnika nalaze i Azari & III, LCD Soundystem,  Digitalism, The Twelves, Cut Copy, Black Strobe, Cécile, Tomboy,  Audiojack i mnogi drugi…

Ovaj dosta zauzeti momak koji živi u vazdušnom prostoru između Marseja, Berlina i Mihnena se u “slobodno vreme” bavi i produkcijom i otkrivanjem novih izvođača. Whomadewho, Headman, Rodion, Tomboy i Box Codax samo su neki od izvođača koje je do sada otkrio i producirao. Munk takođe stoji iza solo projekta Nicka MacCarthia iz sastava Franz Ferdinand. Opšte je poznato i da je bio pozvan da sarađuje sa Britney Spears, ali je na veliku žalost (mislimo njenu) odbio ovu saradnju.

Pored muzičkih krugova u kojima se njegov rad prirodno ceni, Munkov lik i delo prepoznao je i prestižni magazin WIRED na čijoj se septembarskoj naslovnici našao zajedno sa Teloniusom (suvlasnikom Gomma etikete).

“Navikli smo da muzički magazini pišu o našim izvođačima, ali kada nas je WIRED.de pozvao i zamolio da organizujemo slikanje naša dva najveća izvođača kako bi ih stavili na naslovnicu štampanog izdanja, bili smo… zaista prijatno iznenađeni.” – Gomma.de.

 

 

 JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

Mini Markiza De Sada (C) Milica Kolaric

 

 

Pitali smo Munka:

JTKT: Koja je najbolja žurka na kojoj si bio / ili puštao muziku u skorašnje vreme?

MUNK: Bilo je mnogo dobrih žurki, ali jedna od najzabavnijih je verovatno bila pre par meseci u Buenos Airesu u klubu Niceto gde sam nastupao sa A TRAK-om. Ta energija je bila baš baš uzbudljiva!

JTKT:  Da li imaš omiljeni remiks svoje pesme? Ako da, koji je?

MUNK: Najviše mi se dopada remix koji su The Twelves napravili za moju pesmu Violent Love.

JTKT: Hajde da pričamo o POP-u! Šta misliš o Bad Girl RiRi regeu?

Rihanna – Man Down
Rihanna – No Love Allowed

MUNK: Zanimljiv fenomen.

JTKT: Koja su tvoja “beogradska očekivanja”?

MUNK: Nadam se da ću na JTKT žurci sresti mnogo ljudi otvorenih shvatanja – puno devojaka i dečaka koji žele da se dobro zezaju! …i želim JTKT majicu!

 

 

 JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

Mini Munk (C) Laurent Grino

 

  

MARKIZA DE SADA, fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje, nakon gotovo godinu dana ponovo dolazi u Beograd. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absinta. Obavijena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje društvo, ne ide nigde bez vozača.

STEVIE WHISPER JR (Russian Amateur / SuperSizeShe) je beogradski mačo hipster, rezident Bivšeg Bara, veliki ljubitelj R&S i 100% Silk muzičkih etiketa. Na njegovim all-nighterima dešavaju se spontani cross dressing performansi uz specifičan mix od predapokaliptičnog tehna do sladunjavih dens traka, dok u realnom zivotu Stevie tiho jeca uz psihodelični folk iz 60tih. Ne bi menjao zakon after u podrumu ni za najnadrkaniji set na Ibici.

 

 

 JTKT predstavlja MUNK (Gomma) @ KC Grad

Mini Stevie Whisper Jr (C) Luka Knezevic Strika

 

 

JTKT presents:

MUNK (Gomma)

Stevie Whisper Jr (SuperSizeShe / Russian Amateur)

+ HOT superstar guest appearance by Markiza De Sada

Petak, 28. decembar – KC GRAD

Cena karte: 500 RSD (pakla pljuga i piće)

Mini Stevie Whisper Jr (C) Luka Knezevic Strika