Home

VESTI

JETPACK u Nišu

No Comments Najave

JETPACK u NišuNova JETPACK! sezona je krenula u klubu Feedback u Nišu. Nakon što su se na otvaranju predstavili rezidenti Jetpack ekipe Dimiz, Little Nakoch & Mama's Boy, došao je red i za prva gostovanja.
   
U Subotu 17. novembra uz minimalne, tech house i techno zvukove, niškoj publici predstaviće se Nikola Majdanović iz Subotice uz podrsku domaćina Dimiza. 

   

Ljubav iz detinjstva prema elektronskoj muzici gurala je Nikolu Majdanovića da postane profesionalni DJ 2002. godine. Uspon Nikoline karijere počinje 2006. kada je ušao u Beat&Bones ekipu, pokrenuo je novi talas žurki, dovodeći velikane elektronske muzike i zabeležio je nastupe sa imenima kao sto su: Umek, Oliver Ho, Metthew Hoag, Misjah, Valentino Kanziany, Nick Warren, Marko Nastić…

Postaje resident domaćeg festivala "Trenchtown" i dobija priliku 2008. i 2009. da radi na prestižnom festivalu "EXIT" na drugom po redu veličini stage-u Happynovisad. Nakon toga i na "Hartera" festivalu u Hrvatskoj i tako nastavlja daširi svoju ljubav prema elektronskoj muzici van granica Srbije.

 

 

 JETPACK u Nišu

JETPACK u Nišu

 

 

JETPACK! Season 2 : Episode 2 : Tech Edition

Subota 17. novembar 2012. od 22h

NIKOLA MAJDANOVIC / Subotica // Beat & Bones
www.nikolamajdanovic.com
www.soundcloud.com/nikolamajdanovic

DIMIZ // dont, Balkan Connection, kondukter
www.facebook.com/dimiz.dont
www.soundcloud.com/whoisdont

Ulaz pre ponoći 150, posle ponoći 200 rsd.