Home

VESTI

Jenna G & Rahmanee, Serbian NYE

No Comments Najave

Jenna G & Rahmanee, Serbian NYEJenna G je jaka, emotivna i sexy devojka koja je još od malih nogu na urbanoj muzičkoj sceni.

Svoju prvu rezidenturu je imala u DryBar-u pod nazivom Eardrum, a uz to je nastupala u raznim mančesterskim lokalima gde je postala prepoznatljiva kao vokalista i MC. Sa dvoje kolega, napravila je drumm & bass trio pod nazivom UN-CUT i njihov prvi album Midnight je rasprodat u 10.000 kopija, a odmah zatim su potpisali ugovor sa EMI publishing a potom i sa Warner’s M Records.

 

Posle raspada tria, Jenna G nastavlja solo karijeru sama pišući pesme i izdavajući ih za EMI publising. U tom periodu je sarađivala sa poznatim imenima So Solid’s JD, The Shapeshifters, Danni Minogue i Aleesha Dixon.

Svoj prvi solo album For Lost Friends objavljuje 2006. Godine, prvi drum & bass album sa emotivnim pesmama, dosta ljubavi i sexa, a na njemu gostuju velika imena sa te scene. Jenna G je takođe poznata po tome što je dve godine bila zvanični vokalista sastava The Shapeshifters i imala udeo u njihovom prvom albumu Sound Advice kao tekstopisac i prateći vokal.

 

 

Jenna G & Rahmanee, Serbian NYE
Jenna G & Rahmanee, Serbian NYE

 

Svoj drugi solo album The Break Up radi sa veteranom producentom Zed Bias-om i jednim mladim talentom Engine-Earz koji postaje obećavajući d’n’b

Domaća podrška DJ Rahmanee, jedan od najstarijih DJeva sa domaće d’n’b scene a takođe i producent. Uz njega takođe ja.ko poznato ime naše scene, Side 1, čovek čije dub plate- ove vrti i LTJ u svojim setovima.

Cena ulaznice je 300 dinara.