Home

VESTI

Jaia & Orison Live u klubu Studio 69

No Comments Najave

Jaia & Orison Live u klubu Studio 69U petak, 02. Novembra u klubu "Studio 69" gostuju JAIA (Tribal Vision, France) sa svojim live nastupom, kao i ORISON (TesseracT Studio, Serbia). Dva vrhunska Live nastupa uz podršku domaćih DJ-eva Pion, Filip Magnetic i Stole, obećavaju izvanrednu zabavu i odličnu muziku.
  

Jaia (Yannis Kamarinos) je progressive house / ambient / trance projekat iz Francuske.
 

Prve numere pravi 1992. i nakon par godina (1995.) je oformio projekat “Jaia” sa Jean-Michel Blanchet i svoje prve stvari izdaju za “Fairwaz Records”. “Blue Energy” je njihov prvi album koji je izdat 1998. za “NovaTekk”. Album im donosi veliki uspeh na međunarodnoj muzičkoj sceni kao i izdanja koja su usledila za: “Flying Rhyno”, “Iboga”, “Tribal Vision”.  Od 2000. Jaia je solo projekat koji čini samo Yannis Kamarinos. Drugi album, “Fiction”, izašao je 2005. za “Digital Structures”. Verovatno je jedan od njegovih naprepoznatljivijih izdanja, album koji je napravio standard u muzici koju i danas radi. Treći album Re:Works je izašao 2009. za Tribal Vision. Sadrži remixe njegovih najvećih hitova od strane remixera kao što su Vibrasphere, Martin Roth, Silicon Sound, Blue Planet Corporation… Yannis Kamarinos (pored projekta Jaia) radi na nekoliko projekata sa vrlo zapaženim uspesima kao što su: “Even 11”, “Altitudes” kao i elektro house projekat “Kama & Mac Gregor”. Uskoro možemo očekivati njegov nov album.

 

 

 Jaia & Orison Live u klubu Studio 69

Jaia & Orison Live u klubu Studio 69

 

 
Filip Nikolaević, Biolab, Magnetik

…je progressive trance / house / ambient producent iz Beograda. Djing-om se bavi od 1995. pod uticajem izdavača kao što su Paltipus, Superstition, Eye Q, Harthouse, Blue Room… Iako je trance muzika bila bazični stil u njegovim setovima devedesetih, posle 2000. se više okrenuo ambientalnom zvuku. Pokrenuo je Magnetik projekat i fokusirao se na Chill Out muziku najviše. Slede izdanja i remixi za Liquid & Solid, Elenoize, Soundmute, Segment, Perceptive Deep, OLD SQL, Tactal Hots music. Izdaje debi album, Portraits, 2011. za Tactal Hots Music. Od 2004. pokreće drugi projekat, Biolab, takođe u okvirima ambientalne muzike. Projekat totalno menja stil 2008. u želji da se više fokusira na klubsku muziku. Slede izdanja za Tesseract, Synergetic, Future Lovers, Tactal Hots. Trenutno je najaktviniji na sledećim Biolab izdanjima.

 

 

 Jaia & Orison Live u klubu Studio 69

Jaia & Orison Live u klubu Studio 69

 

 
Orison, TesseracT Studio, Srbija

Kao još jednu prekretnicu , TesseracTstudio toplo preporučuje ovaj zaista vanvremensko iskustvo.

Kako stara izreka kaže “da mesečev oreol upozorava na približavanje oluje” , na taj način Orison predstavlja "Halo Moon”, oluju čistog progresivnog trens zvuka. Fokusiranje u potpunosti na jedinstvu tehnologije, duha i uma, nova saradnja između “Zyce i Flegma” predstavlja još kreativniji pristup muzici. Pažljivo stvaranje i oblikovanje svakog zvuka, predstavljaju suštinu istinski naprednog zvuka zadržavajući originalni kvalitet.

 

Progressive club party @ Klub Studio 69
Petak 02.11.2012. od 22:00h do 06:00h
Klub “Studio 69”, zgrada BIGZ-a, Bulevar Vojvode Mišića 17, Beograd

* Dovla // Pion; DJ set
* Filip // Biolab; DJ set
* ORISON // TesseracT, Srbija; LIVE set
* JAIA // Tribal Vision, France; LIVE set
* Stole // Studio 69; DJ set

www.jaia.net
www.myspace.com/biolabmusic
www.myspace.com/flowersfrommars
www.facebook.com/groups/55068167758
www.soundcloud.com/the_pion
www.soundcloud.com/djstole

*** Karte na blagajni kluba ***

do 00h – 400 din
after 00h – 600 din