Home

VESTI

Ibiza calling! DJ Dani Casarano u klubu Vavilon

No Comments Najave

Ibiza calling! DJ Dani Casarano u klubu VavilonGroove Illusion presents IBIZA calling! DJ DANI CASARANO – Cadenza records!
  
Organizacija GROOVE ILLUSION posle dve velike manifestacije u saradnji sa Easy Tigerom – Open Rave 1 i Open Rave 2 na kojima su gostovala velika imena svetske produkcije ( Paco Osuna, Wehbba, Michel de Hey, Okain, Ricarrdo Ferry, Marko Nastic, Dejan Milicevic), sa ponosom predstavlja i poziva vas na gostovanje Dani Casarana -Cadenza records.

 

DANI CASARANO karijeru dj-a zapocinje sa svojih 14 godina na svojim prvim gramofonima u koje je investirao opsednut house muzikom. Vec 1997 godine odlazi u Cile kod svog skolskog druga Luciana, gde saradjuje sa producentima kao sto su Ricardo Villalobos, Dandy Jack i Argenis Brito.

 

Uskoro i sam pocinje sa produkcijom i 2005.godine izdaje svoj prvi CD pod naslovom In Transit 8 Track. Izdavao je za mnoge izdavacke kuce, izmedju ostalih Cadenza Records,Bond, Recycle Records, Whirlpoolsex Music Metroline… Pored solo rada saradjuje sa Felipe Valenzuelom na zajednickom dj-produkcijsom projektu.

Kao dj je nastupao sirom sveta i u gotovo svim super-klubovima Ibice kao sto su Pacha, Pacha, Privilege i Space. Opsirniju biografiju mozete naci na sajtu ili fan stranici.

 

 

 Ibiza calling! DJ Dani Casarano u klubu Vavilon

Ibiza calling! DJ Dani Casarano u klubu Vavilon

 

 

Local support:

DJ SPIRKO
POGON records
www.facebook.com/spirkomusic
www.facebook.com/pogonrecords

DJ ZAREZ
EL Jazzyra
www.facebook.com/el.jazzyra

08. decembar 2012.

Club VAVILON Nis

www.facebook.com/Club.Vavilon.Nis

INFO +381 61 29 13 15 9

Prvi kontigent ulaznica po povlašćenoj ceni od 400 dinara mozete nabaviti na sledecim lokacijama:

Muzicka prodavnica "Happy House" (Kalca I sprat)

Caffe bar "GNEZDO" (Milorada Veljkovića Špaje 11)