Home

VESTI

House belongs to the heroes

No Comments Najave

House belongs to the heroesMarc Peche, menadžer Heroes of House i director XONELOVEX  predstavlja veče klasičnog vokalnog funky house zvuka u Supermarket concept store-u.
 
U petak, 9. maja u Supermarket concept store-u od 22 časa očekuje vas jedinstven događaj koji pripremaju britanski umetnici. Pripremili smo fuziju zvuka, kombinaciju vokalnog funky house-a uz mešavinu melodija saksofoniste i pevača benda 1EYE.
 

Marc Peche u goste dovodi britanskog DJ-a, producenta i remiksera  Jeremy-ja Sylvestera, koji slovi za bitnu kariku britanske scene još od devedesetih godina. Imao je tri neverovatna singla na top listi UK top 20 i prodao je 4 miliona ploča širom sveta. Jeremy može da pokaže širok repertoar stilova, spajajući ih u jedan zvuk koji je postao jedinstven i koji ga indentifikuje kao umetnika. Kombinuje deep house, garage, classic house, deep tech itd u svojim setovima.

DJ Jez Love je resident XONELOVEX i Heroes of House žurki DJ-ingom se bavi dvadeset godina i sarađivao je sa najpoznatijim imenima scene. Od njega možete da očekujete klasičan vocal funky house zvuk. Heroes of House postoji od  1992. i imao je veliki uticaj na britansku clubbing scenu. Manje žurke počele su u  noćnom klubu Bakers u Birmingemu  koga su zbog brzog uspeha počeli da posećuju M. Hucknail, Bjork, Kate Moss,Oasis, Jamiroquai itd. Heroes of house kao brend, pomogli su promociju najvećih svetskih  DJ-eva: Pete Tong, Paul Oakenfold, Boy George, Roger Sanchez, Todd Terry, Laurent Garnier, Carl Cox itd.

 

 

 House belongs to the heroes

House belongs to the heroes

 

 

Setove gostujućih DJ-eva pratiće Andy Sax (1EYE) jedan od najtraženijih britanskih saksofonista, sarađivao je sa mnogim poznatim umetnicima i svirao pred brojnom publikom širom sveta. Pridružiće se i pevač istoimenog rege benda, 1EYE Alek Šapić. 1EYE  je inspiraciju našao u bendovima kao što su Madness, Prince Buster, UB40. Upečatljivi su po mnogo čemu od odeće koju nose, muzike koju sviraju preko jedinstvenog prilaza muzici koju svi volimo i poznajemo. Fokusiraju se na temama koje su aktuelne u politici, ali umeju da sviraju muziku koja povezuje ljude. 

 

Kako će sve ovo da izgleda, zvuči saznaćete u subotu. Totalno drugačiji doživljaj, prijatna atmosfera, veseli ljudi i neuobičajen način spajanja različitih stilova muzike sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Ponesite cipele za ples i dođite da uživate sa nama. Očekujemo Vas.

www.jeremysylvester.com/
www.andysax.com/