Home

VESTI

HEAR It FEEL It MOVE It invites Markus Suckut

No Comments Najave

HEAR It FEEL It MOVE It invites Markus SuckutMarkus Suckut, rezident berlinskog kluba Berghain, prvi put u Beogradu! Najtraženiji dj i producent nemačke tehno scene, rezident berlinskog Berghain-a, Markus Suckut otvara novi serijal žurki HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. u petak 25. 11. u beogradskom klubu DOT!
 

Nakon kraće pause HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. ponovo dovodi jedno poznato ime tehno scene u Beograd.

  

Markus Suckut započinje svoje muzičko putovanje 1999. godine i već nakon nekoliko godina postaje izuzetno prepoznatljiv i cenjen u underground tehno krugovima. Njegova muzika je pronašla mesto na etiketama od Sven Vathove Cocoon Records, do Len Fakijeve Figure, kao i na popularnom imprintu Radio Slave, Rekids Records. Godine 2012. osnovao je i svoju vinil platformu po imenu SCKT, a u kolaboraciji sa Johannes Heil-om i lejbl EXILE records.

 

 

 HEAR It FEEL It MOVE It invites Markus Suckut

HEAR It FEEL It MOVE It invites Markus Suckut

 

Teško je svrstati nekoga ko ne voli da razmišlja o muzici na konzervativan način i nekoga ko ima toliko uticaja raznih muzičkih pravaca, a Markusova produkcija je najbolji pokazatelj o kakvom se tehnu radi. Njegovi setovi su svestrani, iako imaju zajedničku osnovu, vrlo ih je teško opisati, možda je za to zaslužna njegova sklonost ka sanjarenju i mehaloniji. Nastupao je u najpoznatijim tehno klubovima i na festivalima širom sveta, među kojima su Womb, Berghain, Tresor, Nature One, Egg London i drugi.

  

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=NoG7yFB-4gM|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Markus Suckut – Resident Advisor 513 (28 March 2016)

 

 

U petak 25. novembra sa ovim renomiranim tehno DJem pult će deliti Alexandar Ivković i Mihajlo.  

Žurka će biti održana 25.11. u popularnom klubu DOT, a sve detalje možete pronaći na sledećem linku:

FB event: www.facebook.com/events/265322333863065