Home

VESTI

Haunted Dancehall – Epizoda 3: Voiski

No Comments Najave

Haunted Dancehall - Epizoda 3: VoiskiKlub 20/44 najavljuje treću u nizu zabava iz serijala HAUNTED DANCEHALL, koji zajednički predstavljaju beogradski kolektivi Dis-patch i DiscoNotDisco.

   

Kao i na prethodnim događajima pod ovim naslovom, koji su već uspeli da održe specifičnu klubsku atmosferu, publici će se kroz živi nastup predstaviti gost iz inostranstva, ovog puta parižanin pod imenom Voiski.

   

Čovek koji se već godinama tiho kreće po rubovima techno scene, Voiski je bastion underground i inovativnog elektronskog zvuka u Parizu. Zajedno sa svojim saradnicima, ideje je globalno raširio posredstvom više izdavačkih kuća, živih nastupa i saradnji. Pored toga što je poznat po svojim projektima iz domena konceptualne umetnosti i eksperimentalne muzike, Voiski vodi Silicate Musique (zajedno sa producentom Griffin) i DEMENT3D sa Heartbeat i Francois X-om, dok samostalno vodi i Silicate, izdavačku kuću posvećenu eksperimentalnom zvuku. Takođe je član intrigantnog elektronskog dueta Kartei. Izdavao je za Groom Records, Wt Records (New York) i najskorije za Construct-Reform. Kao DJ, nastupao je zajedno sa etabliranim izvođačima kao što su  Planetary Assault Systems (Luke Slater), James Taylor (Swayzak), DJ Deep, Shifted, 2562, Francois X, Zadig, Claro Intellecto…

 

 

 Haunted Dancehall - Epizoda 3: Voiski

Haunted Dancehall – Epizoda 3: Voiski

 

 

Domaću podršku ovog puta pružiće beogradski DJevi Vlada Janjić, Schwabe i George Michael Jackson. Voiski je, nakon projekata Deadbeat i Deepchord, treći gost serijala HAUNTED DANCEHALL, koji će biti nastavljen u februaru gostovanjem kultnog mančesterskog producenta Milesa Whittakera, poznatim po projektima MLZ i Demdike Stare.

 

Početak zabave najavljen je za 23h, a cena ulaznice biće 400 RSD, na ulazu u klub.

www.soundcloud.com/voiski
www.silicate.fr
www.facebook.com/pages/Klub-2044/218851144794013