Home

VESTI

Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?

No Comments Najave

Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?Ko je tata live acta? U prodaji solo karte za Hard Code Weekend! Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl. 

  

Dvodnevni kompleti su još uvek u prodaji po staroj ceni, odnosno još neko vreme će koštati 1.200 dinara.

  

Pojedinačne karte za prvi dan Hard Code Weekenda će u prvom krugu pretprodaje koštati 600 dinara, dok će za drugo veče biti nešto skuplje i stajaće 800 dinara. Kako se vikend žurke približava, cene kompleta i pojedinačnih karata će postepeno skakati. Karte se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u Srbiji kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

 

 Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?

Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?

 

 

Prvog dana HCW će se za pultom naći legendarni baron Dave Clarke, zatim jedna od najintrigantnijih pojava u technu – Black Asteroid, kao i čovek čiji live act bukvalno KIDA – Christian Wunsch.
 
Drugo veče je zakazano za nastup o kome se već uveliko priča, pošto nam Luke Slater, koji odavno ima svoje sazvežđe na techno nebu – dolazi kao Planetary Assault System (PAS) –  live act!! “Tata” svih live actova! Uz njega tu je i trenutno najtraženije ime u techno priči – DAX J, o čijem prašenju na ovogodišnjem Exitu će se sigurno ispredati legende. HCW večeri broj dva predstaviće se i jedno od viđenijih lica Berghaina i Tresora – P.E.A.R.L. (LIVE).

 

 

Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?

Hard Code Weekend: Ko je tata live acta?

 

 

Domaća podrška prvog dana su Luka Concrete i Kobaya, a drugog Speedy i Marko Milosavljević.