Home

VESTI

Happynovisad slavi 12. rođendan!

No Comments Najave

Happynovisad slavi 12. rođendan!Dvanaesti rođendan Happynovisad organizacije koja okuplja mlade kreativce i DJ-e, tradicionalno će biti proslavljen na velikoj žurci u subotu 3. decembra u klubu Fabrika u Novom Sadu.

Na bini će se ove godine predstaviti gotovo sva imena novosadske DJ scene, koju Happynovisad već godinama podržava, promoviše i razvija.

 

Žurku će otvoriti Yeah Left i Otto Von Disco, a nakon njih smenjivaće se Arhitek, Gregor, Klaus, Salvador Diaspora, Lemon, Jackie Dagger, Felony Flats, Smthng, Roy Fokker, M Tech, Vladimir Aćić, Dee Face, a veče će zatvoriti Noiz i Lag.

Tokom dvanaest godina Happynovisad organizacija bila je lider u kreiranju atraktivnih i kvalitetnih sadržaja namenjenih mladim ljudima. Od nastanka internet portala 1999. pokretala je i učestvovala u organizaciji najvećih kulturnih i zabavnih događaja u zemlji, koncerata i velikog broja žurki. Iskustva stečena na događajima kao što su Exit, Cinema City, Green Fest, koncerti najvećih izvođača današnjice, predstavljaju odličan temelj za aktivan razvoj i podršku lokalnoj kulturnoj i muzičkoj sceni.

 

 

 Happynovisad slavi 12. rođendan!

Happynovisad slavi 12. rođendan!

 

Tako će od 21. novembra ponovo početi sa radom HNS stream, a uskoro i HNS internet radio stanica. Online zabava koja je prošle godine stekla hiljade fanova, nastavlja se svakog radnog dana od 21 do 23h uživo, na adresi http://www.happynovisad.com/hns_stream/ , a svake večeri sa publikom će se družiti brojna poznata lica domaće DJ scene.

Pored live video stream nastupa, HNS radio stanica počinje sa emitovanjem muzičkog programa 24 sata dnevno, uz nove i potpuno sveže autorske emisije.

Rođendansko slavlje okupiće brojne prijatelje i partnere ove organizacije, a dobar provod i pozitivna energija očekuju sve koji se budu našli u Fabrici te večeri.

Ulaznice za žurku biće u prodaji na ulazu u klub, a cena će iznositi 300 dinara pre ponoći, i 500 dinara nakon ponoći.