Home

VESTI

Happynovisad puni 11 godina

No Comments Najave

Happynovisad puni 11 godinaŽurka Happynovisad Birthday Bash No.11 kojom će biti obeležen jedanaesti rođendan organizacije Hapynovisad održaće se večeras u klubu Route 66 u Novom Sadu.

 

Rođendansko slavlje u 22h otvoriće Salvador Diaspora, publici poznat pod pseudonimom Disney D, a nakon njega nastupiće Dee Face, Vladimir Aćić i Roy Fokker (Cell D). Ovom žurkom biće obeleženo i pokretanje HNS Live Stream-a u koji publika već može slušati putem ovog sajta svakog radnog dana od 21-23h.

 

Od svog nastanka 1999. godine kada je kroz internet portal happynovisad.com promovisala i plasirala kvalitetan sadržaj za mlade, formiranjem DJ organizacije 2003. godine, i prerastanjem u marketinšku agenciju 2007. godine, Happynovisad organizacija razvijala se sa vizijom da postane lider u regionu u domenu kulture i zabave.

Za jedanaest godina postojanja Happynovisad učestvovao je u organizaciji nekih od najvećih kulturnih i zabavnih događaja u zemlji i regionu među kojima su Exit festival, Cinema City, Green Fest, koncerti RHCP i Madonne, Refresh festival, Becksperience, Sterijino pozorje. Takođe, organizacija je učestvovala u kreiranju i realizaciji brojnih društvenih kampanja koje su promovisale ekologiju, ljudska i studentska prava.

 

Happynovisad Birthday Bash No.11
 

Edukujući prvenstveno mlade, organizacija godinama kreira i sopstvene kulturno-zabavne sadržaje, sa željom da pomogne mladim ljudima da budu moderni, samosvesni borci za bolju budućnost.

Ulaznice za „Happynovisad Birthday Bash No.11“ prodavaće se na dan žurke, po ceni od 200 dinara do ponoći i 350 dinara nakon ponoći.

„Happynovisad Birthday Bash No.11“ satnica:

22h – 00h – Salvador Diaspora
00h – 02h – Dee Face
02h – 04h – Vladimir Aćić
04h – 06h – Roy Fokker