Home

VESTI

Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!

No Comments Najave

Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!Gary Beck, jedan od najaktuelnijih britanskih techno DJ-eva, dolazi 23. oktobra u Depo Magacin na promociju treće ploče labela Lucky Light LTD. Dinamični Škotlanđanin nam je otkrio da se prošli put zaljubio u Beograd, kao i da očekuje da srpska scena uskoro napravi pravi bum u Evopi!
  
Gary Beck će se na trećem vinilu LLL-a naći zajedno sa jednim od pionira ostrvskog techno zvuka Mark Broom-om i predvodnikom novog talasa srpske scene Speedy-jem, sa kojima će i nastupiti u Depou. Škot dolazi dobro zagrejan i raspoložen u Beograd, i to praktično direktno sa čuvenog festivala ADE u Amsterdamu, na kome je nastupio prethodne nedelje
  

– Obećavam vam čistu energiju! To je nešto što je zajedničko za sve moje setove. A i Broom i Speedy su veoma tvrdi, tako da ćemo se sjajno uklopiti. Spremite se da se dobro oznojite na densfloru – poručuje Beck.

Britanac, koji je osim na ADE, ove sezone nastupio na svim drugim važnijim festivalima uključujući Awekenings i Tomorrowland, smatra da će srpska scena uskoro postati sve prepoznatljivija u svetu.

– To što je LLL okupio nekoliko zaista cenjenih techno imena kao što su Alexander Kowalski i Petar Dundov, uz legendarnog tehno barona Dave Clarke-a, je odlično za Srbiju. Tako jačate vašu scenu i nadam se da ćemo uskoro zajedno gledati kako pravite BUM – kaže Beck.

 

 

 Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!

Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!

 

 

A uprkos tome što je obišao Evropu, od svih gradova baš Beograd mu je ostavio najjači utisak.

– Bukvalno sam se zaljubio u vaš grad! Hrana i publika su vam odlični. Takođe, veoma ste gostoljubivi! Proveo sam se zaista odlično, ne vidim razlog da i sada ne bude tako – kaže Britanac.

Žurku će otvoriti Kobaya, a karte koštaju 990 dinara i mogu se kupiti preko DD tickets servisa u Strahinjića Bana 22 ili online putem sajta ddtickets.rs, kao i svim Win Win radnjama u zemlji.

YouTube

Gary Beck – Awekenings

Gary Beck – Before The Crash

Gary Beck Boiler Room