Home

VESTI

From Plan To Progress u klubu Ciklon

No Comments Najave

From Plan To Progress u klubu CiklonPočetak narednog meseca donosi ostvarenje dvogodišnje želje – koncert fantastičnog britanskog punk-rock benda, FROM PLAN TO PROGRESS. Prvi kontakt sa bendom je ostavren još 2008., ali nažalost, MTA je tad bila tek u fazi idejnog projekta, te su zapali u "more than we can handle" kategoriju.

Momci su od starta pregovora pokazali jaku želju da zasviraju u Beogradu, ali su realne okolnosti napravile prevelik jaz između onog što možemo i onog što želimo.

 

Danas, dve godine kasnije, "kockice su se poklopile" i srpska publika će napokon moći da uživa u nastupu ovog benda. Koncert će biti organizovan u beogradskom klubu Ciklon.

Nekoliko redova o bendu – Bend je izdao svoj prvi EP (Bombs, Towns and Chords), ulsedila su dva dabl singla, a zatim i dva albuma (Evolution In The Wrong Direction i Ink Stains & Incidents).

 

 

From Plan To Progress u klubu Ciklon

From Plan To Progress u klubu Ciklon

 
From Plan To Progress je bend koji se kotira visoko u evropskim i svetskim okvirima andergraund muzike i kao najbolji parametar toga su brojne pozitivne recenzije eminentnih svetskih punk/hardcore magazina i kritičara. Koliko je poslednje izdanje benda kvalitetno pokazuje i činjenica da se evropske izdavačke kuće utrkuju za svoju etiketu na omotu novog albuma ovog benda, te već postoje tri koje su potpisale saradnju sa momcima.

Nastupi ovog benda su uvek atraktivni i visoko kvalitetni, kako publici, tako i njihovim kolegama sa scene, pa ne čudi što je ovaj bend već upisao nekoliko EU i UK turneja na kojima su nastupali sa bendovima kao što su: Strung Out, Strike Anywhere, H20, This Is A Standoff…

Čekirajte bend na:
http://www.myspace.com/fromplantoprogress

Ne treba dalje trošiti reči o ovom koncertu. Planirajte 02.11. u Beogradu, ovo ne valja propustiti!

 

 

FROM PLAN TO PROGRESS (punk-rock, United Kingdom)
Beograd, Klub Ciklon, Utorak 02.11.2010. 21h