Home

VESTI

Friday Swag ft. Kendi @ KPTM

No Comments Najave

Friday Swag ft. Kendi @ KPTMFriday Swag ekipa nastupiće ovog petka 11. februara s početkom od 23h u klubu KPTM, ovog puta u proširenom sastavu jer će im podršku u nastupu pružiti i Kendi.

  

Posetioci će kao i svaki put moći da očekuju još jedno vrelo partijanje uz brutalne bitove RnB, rap, trap i funky zvuka. Friday Swag predstavlja serijal žurki koji traje punih pet godina, a takođe je i jedan od najbitnijih faktora klupskog programa Beograda kada je reč o “crnoj” muzici odnosno o RnB, rap, trap, twerk i funky zvuku.
  

Friday Swag može se pohvaliti gostovanjima popularnih stranih i domaćih izvođača koji su svojim nastupima doprineli još većoj popularnosti ove sjajne organizacije, a neki od njih su Lil’ Fame (iz grupe M.O.P.) & Termanology (USA) , Bizzo Bodega (HR), Juice, VIP, Struka i Lud, Gazda Paja, Bege Fank, Sick Touch i mnogi drugi…

 

Kendi, svojoj publici poznat i pod ranijim imenom Cantwait, bavi se hiphop-om od 2006. godine, a krajem 2014. izbacuje prvi album „Van Dometa“ sa gostovanjima afirmisanijih kolega: Marčelo, SkyWikluh, WhoSee, Timbe i drugi.

Za nekoliko pesama sa albuma snimljeni su i spotovi koji su dospeli na regionalni MTV (MTV Adria) kao i na njihovu top listu „Domaćica“.

 

 

 Friday Swag ft. Kendi @ KPTM

Friday Swag ft. Kendi @ KPTM

 

 

Njegove pesme imaju akcenat na lirici, metaforama, igri rečima, brzom flow-u, sve to upakovano u svež melodičan zvuk.

Od nastupa širom Ex Yu, izdvajaju se festivali „Svi kao jedan“ pred Onyx-e, kao i EXIT 2016, na Reggae i  Main stejdžu pred nastup Wiz Khalife.

Kendi je od 2012. bio član hiphop kolektiva i rap izdavačke kuće Bassivity Digital, a 2016. prelazi u Aristokrat Muzik, gde i danas saradjuje sa grupom istomišljenika.

Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook event-u.

www.facebook.com/events/1848247428765567