Home

VESTI

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

No Comments Najave

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!Nakon zvaničnog saopštenja za javnost – novosadski underground klub The End vraća pozitivnu atmosferu sa novom politikom i sjajnim stranim i domaćim gostovanjima ovog vikenda. Stižu nam po prvi put Flavio Sonanini!

Flavio Sonanini je rođen 1975. u Švajcarskoj, a muziku je počeo da vrti 90tih na gramofonima. Radio je uglavnom po klubovima u Švajcarskoj, ali i učestvovao u organizaciji događaja po ski odmaralištima da bi na kraju sa nekoliko prijatelja otvorio i underground klub u starom delu Švice.

  

Preko dana ćete ga naći zalepljenog za monitor kompjutera, jer je IT stručnjak, ali ljubav prema muzici je kao hobi negovao noću. U njegovoj muzičkoj biblioteci možete pronaći sve od deep house-a pa do techno-a.

 

Pre nekoliko godina odlučuje da napravi malo veću pauzu od DJ-inga, ali ljubav prema muzici je preovladala i pre godinu dana ipak odlučuje da se vrati u DJ sveti. Novi Sad i kolega Dachnony su takođe imali uticaja na ovu njegovu odluku. 🙂

 

 

 Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

 

 

Danijel Jovanović Dachony muziku deli na dobru i lošu, a omljeni pravac nema. Na nastupima preferira house. Sa Fakirom i Aleksandrom Zec čini poznati novosadski trojac Wet Dreams. Pored višegodišnjih rezidentura u nekoliko novosadskih lokala nastupao je u mnogim mestima širom zemlje.

Sa Wet Dreams ekipom je imao priliku da radi sa Metodi Hristovom, Luigi Madonna-om i Patrice Baumel-om, kao i na Green Love Festivalu u Novom Sadu i na Urban Bug stage na EXIT festivalu. Omiljene trake su mu "Donna Summer – I Feel Love", "Deep Swing – In The Music" i "Jay Dee – Plastic Dreams". Na nastupima mu je najbitnije samo da se svi osecaju dobro i da se super zezaju.

2008. je godina kada je Željko Ninić započeo karijeru i istraživao elektronsku muziku u klubu "Rick's" koji je tada bukirao i promovisao danas velika imena domaće DJ scene. Uspeo je da nastupi na Sea Dance festivalu 2016. ali i sa H.O.S.H-om, Andrwe Meller-om, Mattia Pompeo-m, Leaom Dobričić, Bokee-jem,…

 

 

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

 

 

Danas je poznat po svom mističnom progressive house zvuku. U saradnji sa Space Motion-om pokreće uspesan koncept i organizaciju pod nazivom "Obsession" koji ima ogroman uspeh i ugošćava strane i domaće izvođače.

Uz standradno dobar program vikendom, očekuje nas i domaće gostovanje u do sad neviđenoj kombinaciji. Ove subote mix pult deliće Calavera Manya i Luminous.

Od produkcije pa do DJ setova Calavera Manya kao projekat je stekao veliko poštovanje i ogroman broj slušanja na hitovima i obradama pesama kao su su "Siente Me", "Mundo Bueno", "Seta" i mnogim drugim. Trenutno je u pripremi nov Calavera Manya album čije pesme možete čuti i ove subote u klubu The End.

 

 

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

Flavio Sonanini po prvi put u Novom Sadu!

 

 

Za idealno zagrevanje biće tu Luka Knežević, poznatiji kao Luminous. Nakon njegovog remixa za pesmu "D-Generation" postao je primećeniji svetskoj klupskoj sceni pošto je ta obrada potpisana za veliki Universal. Svoj tech house groove istražuje i kroz lelú projekat koji je sa pesmom "Do Bap" nedavno na kanalu Houseum premašio 70.000 pregleda. Uz njih dvojicu očekujte provereno dobro mrdanje na dancefloor-u!

Za više informacija posetite klub The End na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.